4

Så er der dømt jul, det’ cool…

Der røg alle principperne. Jeg er et skvat!

Jeg havde besluttet mig for, at jeg IKKE ville beskæftige mig med jul førend vi nåede december, men på den anden side er jeg blevet tæppebombet af velmenende mennesker, som allesammen har villet minde mig om, at det er snart… Uanset i hvilken retning jeg har bevæget mig, er jeg stødt ind i mennesker, som alle har været i gang med at jule på enten den ene eller den anden måde. Jeg har nu været fast besluttet. Ingen jul før i december.

Altså lige indtil jeg stod der foran de søde, yndige og forfærdelig julede små røde lygtehuse, som ville tage sig absolut yndigt ud, med en bette kvist gran monteret. Når jeg nu var i gang, kunne de dersens lede, minus-kvalitet chokolade-kalendere vist heller ikke undværes og en solid omgang englevinger og det yndigste gavepapir sneg sig næsten uset ned i kurven også.

Godt så! Jeg er dømt til fortabelse… Jeg indrømmer blankt, at det for alvor er gået galt her sidst på dagen, hvor jeg endda også har måttet iagttage mig selv blive opslugt af at designe en juledragt til bloggen, men den SKAL altså komme til at vente til december…

– gu’ ved hvor jeg har gemt CD’erne med julemusikken…

Du vil sikkert også kunne lide