2

Godmorgen mandag…

Jeg vil angribe dig fra morgenstunden og du får ikke et ben til jorden. Du skal mærke at jeg har sovet i nat. Du skal mærke, at jeg for første gang i en måned, ikke har været vågen med et kvarters mellemrum. Vogt dig mandag…

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  22. december 2003 at 10:51

  Jeg nyder den…
  Skal kun arbejde 2 timer i eftermiddag, s? der er tid til formiddagsafslapning og hygge – herligt!

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  22. december 2003 at 10:43

  Jeg har ogs? sovet hele natten og det er en sj?ldenhed her p? adressen, med et barn p? 18 mdr og en anden nat terrorist, som dog har vist sig fra sin bedste (sovende) side p? det sidst (han har nok v?ret lidt sl?j!)
  Men sikken en energi man pludselig har efter 4 n?tter i tr?k at have f?et 7 timers s?vn uden afbrydelser!
  G? i krig med mandagen – der er ikke mange hverdage i denne uge s? nyd din mandag ! <:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)