2

Two down, no more to go…

Så er det ældstes tur. Han ligner en ulykke og det er noget skidt, synes han. Han brokker sig, men det går og med en god historie ind imellem kommer vi igennem, siger han.
Skoldkopperne har igen invaderet matriklen og ikke nok med det…
Pjoskar synes det er ubehageligt at skulle forrette sin nødtørft udenfor, når det regner, så han gør det i stedet for i stuen. Ikke nogen god ide med tanke på hende han bor hos. I går resulterede det i et flere timers langt ophold ude på græsplænen – i snor, bundet til et træ. Så ka’ han lære det!

Jeg kan ikke gå og mine arme er ikke særligt lange, så en aktionsradius på 1 meter flytter ingen bjerge… Til gengæld kom pakkeposten i går. Jeg fik endnu en skudefuld bøger, så nu vil jeg snart få læst Nordkraft af Jakob Ejersbo og så naturligvis den nye Stephen King, Om en Buick 8. I første omgang sluger jeg lige Boghandleren i Kabul, men den er snart læst ;-)

– godt vi har alfabetet…

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  14. januar 2004 at 11:29

  Jamen s? vil jeg da gl?de mig til at l?se den. Den foreg?r jo i min ungdoms land, s? der er muligvis genkendelse gemt i bogen, men en lidt anden tidsramme end min – sp?ndende bli’r det i hvert fald at komme i gang med den…

 • Avatar
  Reply
  Milea
  14. januar 2004 at 11:27

  “Nordkraft” – minder mig lige om, at vi l?ste et uddrag fra den det sidste ?r p? HF. En meget betagende bog, som jeg helt sikkert ogs? m? have fingrene i. Det er ihvertfald en af de b?ger som man snildt kan blive bidt af, og som ogs? b?r pryde bogreolen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)