6

Verdens bedste mor…

Slå lige den Kaj! Hende er jeg nemlig udstyret med. Og glad for. Og sådan…

Hun kommer ofte forbi. Hun elsker mine unger overalt på jorden. Kald én gang og hun står her og er klar til at byde ind med det der er brug for. Hun vasker, tørrer, lægger sammen, skræller kartofler, hyggesnakker med ungerne, giver gaver i et væk og underholder med anekdoter fra sit aktive liv alt imens hun formår at sparke noget så eftertrykkeligt til mig, selvom jeg ind imellem volder hende temmelig mange problemer og hovedbrud – altså ikke fysiske læsioner, men det er ind imellem tæt på. Jeg bli’r så ædende ond når hun synes det er på sin plads at opdrage lidt på mig – en mors ret, mener hun – og jeg så må minde hende om, at jeg de sidste 20 år har klaret mig ganske udmærket med alle de særheder jeg er udstyret med, og det endda uden indblanding fra hende.

Den her del af vores liv kommer vi aldrig overens med. Aldrig nogensinde. Hun vil så gerne lade være – jeg ved hun fortryder så tit – men hun kan altså bare ikke holde det tilbage. Det vil ud, vil det. Jeg forstår ikke hun gør det, for jeg slår SÅ hårdt. Jeg forstår ikke at hun ikke lærer at lade være, for det må gøre så ondt…

Jeg begynder at få en skrækindjagende anelse om, at jeg bli’r nøjagtig ligesom hende når min datter engang har klaret sig ganske fortrinligt gennem livet – uden min indblanding – og synes det går fint. Så vil jeg garanteret med jævne mellemrum minde hende om hvad jeg synes er pænest, bedst, mest passende og uagtet at hun ikke beder om min mening, så vil jeg helt sikkert lade hende høre den. Det er ganske enkelt en mors ret…

PS – mor fik også lov til at blande sig i det nye layout. Ikke fordi det var hendes ret, men fordi hun havde ret. Pokkers også ;-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Grith
  1. marts 2004 at 17:22

  Ja det ser rigtig flot ud…..Og helt ?rligt, what a mama, – samtidig at man hader dem m? man bare indr?mme at man ogs? elsker dem. Det er vist en mors ret at give kritik, og som du siger, man bliver garanteret selv lige n?jagtig som ens egen mor. Gud bedre det…..men s?dan er l?vet bare. Men det lyder som om du trods alt har en rigtig god en af slagsen, det skal man l?re at s?tte pris p? og s? sige det til hende – s? f?r man endnu mere k?rlighed:-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  29. februar 2004 at 20:45

  Taaark erlando :-)

  Jeg er ogs? selv tilfreds – jeg kunne ikke rigtigt komme overens med den r?de, rodet og alt det andet der var p? siden f?r. Lyst passer vist bedst til mig ;-)

 • Avatar
  Reply
  erlando
  29. februar 2004 at 17:54

  Whoa! Superflot layout! Me likes.. :-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  29. februar 2004 at 12:56

  Esther – tak for roserne *S*

  Anita – det er umanerlig dejligt at have en mor som min. Hun hj?lper utrolig meget herhjemme og er altid villig til at give en hj?lpende h?nd, n?r hverdagen “br?nder p?”, s? det er jeg meget taknemmelig for :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  29. februar 2004 at 11:09

  Jeg m? nu indr?mme, at jeg er glad for at have en mor, der aldrig blander sig. Hun har bestemt sine meninger og jeg kan l?se dem i det st?lfaste men rare blik, men hun holder sin kaje g?r hun. Skulle jeg nu sp?rge om r?d, s? v?r ikke i tvivl om, at hun st?r der ?jeblikkeligt med hele sm?ren ;-)

  PS. ville sgu v?re fedt hvis min mor gad hj?lpe mig med reng?ring, t?jvask og oprydning, men det g?r hun dog ikke. Som hun siger “det har jeg eddermame gjort hele din barndom og ungdom, nu m? du klare dig selv min pige” Hun er en skrap og ekstremt elskelig mor *smiler varmt ved tanken*

 • Avatar
  Reply
  Esther
  29. februar 2004 at 09:28

  ?hr…jeg ved nu ikke om det skulle v?re s? slemt *G*…den indblanding er hun da sluppet rigtig godt fra :o)))

  Kanonlayout :o))

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)