11

Snuf… et besøg værd…

Endnu en gang har jeg fået lov til at brede mig. Den slags er dejligt og fornøjeligt, for det handler jo om at promovere noget jeg godt kan lide.

At skulle vælge den blog, jeg skal snakke om er derimod ikke hverken dejligt eller fornøjeligt, for det er da fandens, når man ikke er god til at definere, indsnævre og kategorisere. At have kriterier som var rimeligt stringente og stramme, ville gøre det hele så meget nemmere, men det har jeg ikke.
Jeg har ét. Det skal være en blog jeg kan lide. En af dem jeg godt kan lide at lægge vejen forbi, når jeg dagligt skal have min portion vid, humor, eftertænksomhed, revselse eller hvad der nu måtte vente på mig derude. Ikke at det gør det meget nemmere, for med det vage omrids jeg tegner for mit indslag på Blogradio, er der immervæk stadig usandsynligt mange at vælge mellem – mine blog-links er omfattende.

Næste gang skriver jeg små sedler med navne på. Putter dem i den ualmindeligt uskønne sommerhat jeg investerede i for mange år siden og derefter aldrig har brugt. Putter hænderne for øjnene og trækker den der skal snakkes om. Så får sommerhatten en renæssance og jeg får fred ;-)

Steffen er blandt andet en af dem jeg smutter forbi dagligt og jeg kan lide det jeg læser. Det er derfor jeg synes du skal tage turen forbi ham – så god fornøjelse…

Du vil sikkert også kunne lide