3

Skagen, fisk og frisk luft…

Arbejdsdagen er ikke hverken lang eller anstrengende og så skal den endda slutte på skønneste vis.
Vores første “feriebarn” tager afsted i dag. Han skal til Skagen i 14 dage og jeg er naturligvis slet ikke misundelig med udsigt til 14 dage i kunstner-refugie og med rimelig sandsynlighed for solskinstimer der langt overgår dem jeg nåede at tælle i mine 4 ugers ferie.

Vi kører ham derop, for det vil passe fortrinligt med en middag på Bodilles Kro, som leverer et udsøgt tag-selv-bord med fisk af enhver slags. Betjeningen er sædvanligvis i top, men det er nu fiskebordet der trækker. Kan man lide fisk, er det slaraffenland at få fri adgang til alle de lækre fiskeretter.
Skyllet ned med en god hvidvin og i rigtigt godt selskab, bliver det en mindeværdig middag. Det er jeg helt sikker på. Bagefter er der mulighed for at tur i havnen, som er meget hyggelig her om sommeren. Jeg tror vi slutter aftenen på en listig café, som tilbyder en rigtig god kop kaffe.

Så går turen hjemad igen. Af landevejen er der tilpas smukt og langt til de gode snakke, som udfolder sig allerbedst i en stille nat.

Jeg skal heldigvis først møde temmelig sent i morgen…

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  yin
  22. juli 2004 at 19:35

  :-) .. lyder sk?nt.

  Gad vide om det er mine kunstnertendenser, som har f?et mig til at glemme hvad som helst hvor som helst uden at kunne finde det igen, siden jeg startede p? uni. Hmmm. Det er i hvert fald enerverende.

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  22. juli 2004 at 16:56

  Ja det er da lidt morsomt, men nogen gange g?r det ikke som degnen sp?r.
  Kunstnertyper forventes n?sten at have mindre end styr p? deres liv, s? her levede han helt op til forventningerne. Havde glemt, at det f?rst var i dag han skulle v?re der og i dag kom livet (bogtaveligt talt) i vejen for tur til Skagen. Manden er nu puttet p? toget derop, men vi fik alligevel alltiders aften i g?r. Der er heldigvis ogs? kulinariske oplevelser at hente i ?lborg – og i godt selskab… ja, s? VAR det virkelig godt :-)

 • Avatar
  Reply
  yin
  22. juli 2004 at 13:20

  Hvor m?rkeligt …

  Jeg er f?dt i Skagen og har arbejdet som opvaskepige p? Bodilles Kro. Hun var en stor og energisk kone med en ynkelig mand.

  Da jeg boede i Skagen var Klitg?rden kongefamiliens sommerhus. Der var en vis respekt om stedet og man kunne af og til se Caroline Mathildes blomstrede sommerkjoler blafre p? t?rresnoren.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)