42

Dumme, dumme Rasmus…

Rasmus har skældt mig ud i dag. Sådan for alvor. Mente vist, at jeg prioriterede forkert, men den lader jeg ligge… for det kræver en længere og mere intens snak end den vi havde tid til midt i brombærsyltetøj og syltede rødbeder. Alligevel gav han mig dårlig samvittighed…

Altså helt ærligt. Jeg er jo ikke andet end en skide grafiker, som syn’s ting skal se enormt pæne ud, men kode… det kan jeg altså ikke. Og det fik jeg at vide. Siden ligner lort. Eller den gjorde, ifølge Rasmus og hans nye browser. Firefox that is…

“So f***ing what…” var jeg tæt på at sige, for i virkeligheden har jeg ikke de ringeste ambitioner om at servicere den minoritet, som bevidst har valgt at gøre deres eget liv besværligt. Nok om det, for alligevel fik han jo pirket til mig og måske er Rasmus i virkeligheden enormt snedig, for da han opdagede, at det ikke virkede at apellere til min humane side, tog han en anden indgangsvinkel til hjertesagen.
“Jamen man skal også tage hensyn til minoriteter” og den slags virker bare ikke her og det opdagede han hurtigt, så han tog det ultimative våben i hånd. Han pirkede til min “det skal fandeme da ikke diktere dit liv, at du mangler kundskaber” og fik mig i gang med at pille, rode og rage i den ynkelige undskyldning for en kode, min side består af.

Der er nu ryddet en smule – ja, en LILLE smule Rasmus – op i koden og det betyder, at den efterhånden er ved at se rimelig ud i Firefox også. At koden så stadig stinker lever jeg foreløbig med og den sidste ting jeg kæmper med, regner jeg med at Rasmus kommer med gode løsningsforslag til. Man starter ikke projekter som dem her uden at påregne, at man skal belastes af en irriterende og insisterende Liselotte i et stykke tid Rasmus.

Så ka’ du lære det! ;-)

Du vil sikkert også kunne lide