2

Lidt pausetrængende er man vel altid…

Nogle dage er sjovere end andre. I dag var en sindsoprivende sjov dag…

Ny nyttig lærdom: Man kan anvende friske æg i bagværk, fordi det opvarmes til mere end 75 grader og derfor elimineres bakterier, som udfordrer peristaltikken mere end godt er. Opvarmes fødeindtaget ikke til mere end 75 grader, anvendes pastauriserede æg fra charmerende plastbeholdere i størrelse X-large.

Der skulle bages chokoladekage…

“Øh… jeg forstår ikke hvorfor den her dej ikke bliver rigtigt god…?”

Læreren ankommer, kigger kortvarigt og vender sig herefter om og forlader rummet. Efter solide og forvirrede 5 minutter, kommer han ind igen. Nu rødøjet og med tårestriber nedad kinderne.
Han går direkte og sammenbidt til skål, mand og grydeske og siger:

“Du har forstået det med de friske æg korrekt. Dem kan man sagtens bruge i en chokoladekage fordi den opvarmes til mere end 75 grader. Jeg vil så alligevel komme med et godt forslag til dig. Du skal sørge for at slå æggene ud af skallen før du kommer dem i dejen fremover…!”

Så var det altså, at jeg fik brug for mine 5 minutters pause udenfor…

You Might Also Like

2 Comments

  • Avatar
    Reply
    Liselotte
    23. oktober 2004 at 06:20

    Det er ikke en vits. Det er ganske vist… at det skete p? et undervisningssted i g?r. Ganske vist er manden ikke specielt begavet, men nogle ting tager man bare for givet. At folk ved, at ?gget skal sl?s ud af skallen inden det bruges i en kagedej, er en af de ting…

    Han vidste det ikke. Han har aldrig bagt en kage f?r. Han l?rte en masse i g?r ;-)

    Allerbedst var, at han klarede op i et bredt smil, da sagens rette sammenh?ng blev forklaret og hans kage blev rigtigt god bagefter :-)

  • Avatar
    Reply
    Thomas B
    22. oktober 2004 at 22:20

    Aj, den m? du alts? uddybe noget mere, jeg er ret fat-svag, i hvilken sammenh?ng oplevede du det? Eller er det en vits jeg ikke fatter, for s? noller kan man da ikke v?re? :-)

  • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)