De lyver, gør de…

Hvorfor lover de det?

Hvorfor lover de det uden at indfri løftet? Jeg fatter ikke de kan få lov til at fortsætte sådan. Det er jo langtfra første gang og det bliver helt sikkert heller ikke sidste gang. De fortsætter bare i det uendelige og efterhånden må jeg vel indse, at de er uvederhæftige.

Jeg kigger langt. Rigtigt langt. Efter den sne de lovede for flere dage siden. Den kommer ikke. Solen skinner fra noget, som er tæt på at være en skyfri himmel. Der er ikke et fnug i luften og mine fantasier om en aftentur i dryssende sne, er gjort til skamme.

Jeg må væbne mig med tålmodighed og så se af at få meldt dmi for offentligt at udgive usandheder…

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Svar
  Liselotte
  21. november 2004 at 09:22

  Du godeste… jeg har m?ske v?ret skyld i fejlleverancer andre steder i landet s?. Det undskylder jeg og skulle det v?re sket, kan I bare aflevere det heroppe i ?lborg ;-)

 • Svar
  Jokih
  21. november 2004 at 09:06

  ?rh, jeg tror jeg ved hvad der er sket, Liselotte. Der sker indimellem for dem at de kommer til at aflevere dem sne du bestiller p? en forkert afdresse, men denne gang er det da g?et helt galdt for dem kan jeg se.
  Rapport fra vestkystens hovedstad: fredag og l?rdag – SNE og hagl :-)

 • Svar
  Liselotte
  20. november 2004 at 23:51

  Hmmm… stadig ingen sporr af sne herovre – det er d?lme trist :-(

  Til geng?ld har jeg endelig fri og weekend nu, s? det er sk?nt og sneen har bare af at v?lte ned i morgen tidligt…

 • Svar
  David
  20. november 2004 at 16:35

  Skrig-skrig->Det er her, det sner – i Aller?d!

 • Svar
  Liselotte
  20. november 2004 at 15:48

  Hmmm… jeg har endnu ikke set s? meget som et fnug, s? jeg er ikke s?rlig optimistisk… :-(

  Til geng?ld bestiller jeg solskin til i morgen, hvor jeg vil i skoven og hente mos og kogler… Husk det dmi!

 • Svar
  Anita
  20. november 2004 at 14:52

  Her var hvidt og smukt imorges, men nu lader det til at Fr?ken T? vandt storstilet over Kong Frost :o)

  bib bib biiib…..SendMereSne

 • Svar
  Patricia
  20. november 2004 at 14:26

  Statusrapport KBH: For et par timer eller tre begyndte det at hagle, alt imens solen skinnede. (Mejet smukt) Lige nu er det m?rkt og det sner, tiltagende. Mon ikke det ogs? n?r til ?lborg snart? =o)

 • Svar
  Liselotte
  20. november 2004 at 14:23

  Orv… jeg er misundelig og h?ber det bev?ger sig en smule nordp? :-)

 • Svar
  AnnePanne
  20. november 2004 at 14:08

  Der ?r faktisk kommet sne her i ?rhus… ikke meget… ikke til snebolde… men lidt… :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)