2

Sådan…

Så er der nye lejere på matriklen. Lejekontrakten er underskrevet og depositum betalt. Ingen smalle steder der, så det var skønt, ukompliceret og en fornøjelse. Vi glæder os.

Adventskrans, kalenderlys og julestemning er etableret inden vi for alvor starter på julemåneden i morgen. Der er styr på skidtet.

Jeg har vundet en æske chokolade i det julespil vi har kørende på arbejde. Jeg er blevet nusset, underholdt og poleret i 1½ time tidligere i dag. Jeg lider ikke af generende kløe og har ikke udviklet underlige grimasser. Jeg har det vist meget godt. Det er en god dag.

Chokoladen venter… og den har så godt af mig…

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  1. december 2004 at 14:18

  Det vil jeg da h?be for ham at der g?r….

  Jo, det er dejligt at der er orden p? det nu. Vi mangler dog fortsat at f? afsluttet lejem?let med de tidligere lejere, men jeg regner da med, at han snart indfinder sig til det sidste regnskab. Vi er jo immerv?k langt oppe af dagen, hvor det hele skulle v?re i orden. M?ske han bare ikke er interesseret i sit depositum… hmmm… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  1. december 2004 at 08:56

  Tillykke med de nye lejere – det giver vel en vis form for ro her inden jul ?

  En af mine kolleger som lige er blevet skilt havde betalt depositum p? en l?nelejlighed (? ?r) i for?rs, men fik ig?r en sms om at hun ikke ville udl?ne lejligheden alligevel !!! Tja s? nu g?r han og venter sp?ndt p? om der kommer et depositum tilbage !

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)