2

En god start…

Dagen er startet skønt. Der har været tid til langt nydelsesfuldt bad, kaffedrikning, hygge med Oline inden hun skulle i skole og bagefter var der endda tid til at huske på, at kalenderlyset skulle slukkes inden det tog de næste mange dage med i bar vildskab.

Jeg skulle møde sent. Det elsker jeg. Der er tid til at få alle afsted i god ro og orden. Jeg hader stressede morgener – apropos hende her, den stakkel – og når det lykkes med god tid, kan jeg mærke det resten af dagen. Den bli’r altså bare bedre…

Når jeg sidder stille med kaffekoppen og god tid, mærkes det indeni, som en stille brusen af glæde og overskud og den følelse holder oftest resten af dagen. Sådan tror jeg denne dag bliver også…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Liselotte
  6. december 2004 at 12:14

  Ja, selv forvirrede og stressede morgener kan ende som dejlige dage, s? man skal vel i grunden ikke lade sig sl? ud af en lidt skidt start ;-)

 • Reply
  Anita
  6. december 2004 at 12:05

  Morgenen blev alligevel dejlig selvom den fik en sk?v start. Efter at v?re blevet beriget med et sk?nt og givtigt bes?g af datterens far kan jeg kun sige, at dagen bare er super god. ?n af de bedre og hit med flere af den slags…

  Hav ogs? en fortsat dejlig dag hjemme hos Jer :o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)