1

Det var IKKE mig…

Ikke for noget men… jeg er bange for at blive arresteret på baggrund af falske anklager, så for lige at sætte tingene på plads, vil jeg gerne her gøre opmærksom på…

– Jeg deltog IKKE, da 13 kvinder af varierende højde og bredde iførte sig hvert sit lagen, monterede tændte julelys og tvang en adventskrans på hovedet af den protesterende 14. kvinde.

– Jeg deltog IKKE da 14 kvinder defilerede ned på Frederikstorv i Ålborg midtby, hvor de istemte samtlige danske og udenlandske julesange for at synge med hvert deres mere eller mindre falske næb til stor moro for samtlige omkringboende.

– Jeg deltog SLET IKKE da 14 kvinder besluttede sig for at det ikke blev jul på Smedekroen før de havde været derinde og synge Santa Lucia og et bredt udvalg af danske julesange.

– Jeg drak IKKE de shots der fulgte i kølvandet af den pauvre optræden.

– Jeg så IKKE den mandlige stripper, som optrådte med en elegant parodi på Chippendales da de 14 kvinder returnerede til deres arbejdsplads.

– Det var IKKE mig der ved et uheld kom til at love, at Jon ville strippe for os allesammen og det var IKKE min skyld, at han var en tøsedreng.

– Jeg underholdt IKKE med historien om julefrokosten, kopimaskinen og mandag morgens tømmermænd i form af et nydeligt galleri langs væggene i trappeopgangen, som afslørede at der var forøvet sexuelle overgreb på Xerox’en i weekenden.

– Jeg var IKKE en af dem der snakkede højest, grinte mest og var mest grim i munden.

– Du får mig ALDRIG til at sige, at jeg deltog i noget som helst.

– Jeg viser mig ALDRIG på Frederikstorv igen UDEN forklædning.

– Det har naturligvis INTET at gøre med ovenstående.

Til gengæld ER det mig, der sidder her med en hovedpine, som jeg ikke husker at have investeret i…

Du vil sikkert også kunne lide