3

Arghhh… jeg gider ikke…

Du godeste… det trak tænder ud, men det ser endelig ud til, at jeg er nået til vejs ende med alle de ventende opgaver.

Nogle ting overrasker og viser sig desværre at koste meget mere energi end jeg orker. Et eksempel kunne være at få betaling fra kunderne. Sjovt nok er de ganske og aldeles glade og tilfredse når varen leveres, men efterfølgende knapt så begejstrede når regningen kommer ind af døren. Af uransalige årsager lykkes det dem altid at smide den væk, forlægge den underlige steder, glemme den eller bare være ganske gement uvillige til at slippe slanterne.

Der er mange grunde til ikke at være selvstændig. Det her er en af dem der vejer tungest.

Aftenen skal til gengæld bruges til hygge med familien. Vi skal have juletræet slæbt ind og i år håber vi, at det ikke langsomt begynder at stinke af katteurin. Det gjorde det for et par år siden og det resulterede i en ynkelig erstatning af et juletræ indkøbt i sidste sekund. Denne gang går det naturligvis bedre.

Efter juletræ er det vist tid til kaffe, juleguf og hygge i sofaen. Vi trænger til at grine, så mon ikke vi finder os en god film med masser af sjov og allerhelst lidt jul og sne…

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anja
  23. december 2004 at 22:27

  Jeg har selv en snert af det samme, derfor forslaget om forudbetaling. Men jeg undres ogs? over, som folk kan f? akut lommesmerte, s? snart pengene skal falde.. hm!!! >:|

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  22. december 2004 at 22:21

  Moral er mange ting, men for mig er det ogs? at betale for de ydelser man har k?bt. S?dan er jeg og s?dan forventer jeg ogs? mine kunder er. Det er de s? tilsyneladende ikke…

  Jeg skal vist bare l?re at v?re mindre flink – utroligt nok… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anja
  22. december 2004 at 21:27

  M?ske det er tid til at indf?re.. forudbetaling? Det er ikke rart med folk der ikke gider betale! Rigtig god aften til jer ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)