0

Altså kunne jeg da bare…

– bestemme mig, men det gik jo slet ikke…

Farverne var ikke rigtige. Det er jo vinter. Rigtig vinter og jeg sidder og fryser. Det er koldt og hvidt udenfor. Desværre ikke af sne, som Oskar og jeg ellers elsker, men af frost og rim, som bl.a. har omdannet græsplænen til en knitrende hvid kuldebræmme, jeg skal forcere, når fuglene skal fodres. Det bli’r de nemlig, hvilket resulterer i et leben udenfor vinduerne i dagtimerne.

Det endte altså med isblå, kulde og vinterstemning her på bloggen. Julen er forbi, så der skal ikke længere være andet end vinteren tilbage. Det er lykkedes nu, tror jeg… for jeg ved jo godt, at det snart kan ændre sig.

Strikketøjet ligger oppe i stuen og venter. Der strikkes nemlig en del på matriklen lige nu. Af en eller anden grund vil arme og skuldre godt, så det er med at benytte sig af det.
Jeg strikker meget. Jeg glemmer fuldstændigt at opdatere min side med de ting, så det ender vel med, at jeg sletter den igen. Der er ikke meget ved en side, som ikke opdateres. Ikke fordi jeg ikke laver noget, men fordi jeg glemmer at synes, at der er noget at “rapportere”.
Der er faktisk strikket 7 sjaler, 9 halstørklæder, 5 hatte/huer, en fandens masse brocher og altsammen forskelligt og smukt, men det kan jeg jo sagtens sige…

Aftenen skal vist tilbringes under en lun plaid med kaffen indenfor rækkevidde. Jeg trænger til at lave ingenting. Igen.

Du vil sikkert også kunne lide