9

Fredagssysler…

Efter at have haft familien hjemme i en uges tid, ligner matriklen en mindre krigsskueplads og der er behov for at kraftig oprydning, rengøring og tvangspålæg i form af “Ryd så op på dit værelse, for pokker!”.

Jeg ER i gang og det går fremad. Jeg tager lige en pause, for det fortjener jeg… og imens kan jeg så true yngste med alverdens ulykker, hvis hun ikke tager mit pålæg alvorligt.

PS – i mit næste liv, vil jeg bo på 50 kvadratmeter

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Grith
  26. februar 2005 at 17:33

  Oh, Vivaldi….sk?n musik, det kan man lave hvad som helst til, selv de meget sure tjanser bliver til en barneleg:-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. februar 2005 at 14:28

  Jeg HADER det!

  Jeg ELSKER n?r det er overst?et…

 • Avatar
  Reply
  Anita
  25. februar 2005 at 14:23

  Trehundredeoghalvfjersenstyve kvm!!!

  Pyyyha, og jeg troede jeg havde det ‘h?rdt’ da jeg engang ejede 200 kvm. men okay, man indretter sig og idag vil jeg faktisk hellere g?re rent p? et stort antal kvm. end et lille. Jeg synes ligesom bedre jeg kan tillade mig at opdele reng?ringen s? ;-D

  Nej pjat, jeg kan ikke mindes at jeg synes det var ekstremt h?rdt at g?re 200 kvm. rent. S?l?nge jeg fik lov at holde det i mit eget tempo og lytte til Vivaldi, s? var det nu en r?ddi hyggetjans :o)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. februar 2005 at 14:15

  Ja, det g?r det meget lettere. Vi er en familie af ting-samlere Chris, s? her kan opgaven v?re ganske og aldeles uoverskuelig ;-)

 • Avatar
  Reply
  chris
  25. februar 2005 at 14:12

  Mine for?ldre bruger lige s? lang tid p? at g?re deres 370 kvm rent som jeg bruger p? mine 65 kvm. Men de er ogs? 4 til det og jeg er kun mig selv :)

  Dog har de indrettet huset s? smart, at det er let at g?re rent. Der st?r ikke s? mange ting p? gulvene osv. Det er i det hele taget “luftigt” og ikke s? “pakket” som mange huse med mange mennesker kan v?re. Det g?r det jo lettere at reng?re og ikke mindst lettere at overskue.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. februar 2005 at 14:07

  Rod kommer akkurat lige s? nemt p? 50 kvm., men… der er en K?MPE forskel p? at skulle g?re 50 eller 200 kvm rent – tro mig.

  Patricia – du skal ikke have spor ondt af Oline. Hun bestemmer selv hvor omfattende hendes oprydning bliver. Rydder man op efter sig l?bende, er det ingen sag.
  Efterlader man rodet kan det meget hurtigt blive s? omfattende, at de kommer til at fylde andre steder end p? v?relset – det er det vi diskuterer og ?ver for ?jeblikket ;-)

  PS – jeg ELSKER mit hus og g?r gerne rent i hele hytten bare jeg f?r lov til at bo her, s? det skal ikke misforst?s – jeg undrer mig bare over, at der kan komme S? MEGET rod p? ganske f? dage ;-)

 • Avatar
  Reply
  Grith
  25. februar 2005 at 14:05

  Tro mig, det er ikke s?rlig fedt at bo sm?t n?r man er mange og har mange ting:-( Det er s?dan noget der faktisk kan betyde en del for hvordan man g?r og har det psykisk, du ved, kaos avler kaos….s? s?t du pris p? det du har:-) Det ved jeg at jeg kommer til n?r jeg f?r det lyst, luftigt og ryddeligt – og ja, det kommer til at ske, engang med tiden:-)

 • Avatar
  Reply
  Patricia
  25. februar 2005 at 13:13

  Sig mig engang, har hun ikke lige ryddet op for ikke s? mange dage siden? Stakkels pigebarn, jeg f?r n?sten helt ondt af hende (og foruroligende flashbacks til dengang _jeg_ var barn, og min mor _konstant_ sagde jeg skulle rydde op) =o)

  Rigtig god weekend til jer!

  PS. rod kommer ogs? p? 50 kvadratmeter.

 • Avatar
  Reply
  Anita
  25. februar 2005 at 13:10

  Uuuh, du prikker til min s?de erindring om at bo p? netop 50 kvm. Det var S? hyggeligt du tror det er l?wn, men dengang var der sgu heller ikke b?rn til at kaste med skyts (l?s-leget?j). Idag hedder det 68 kvm. og jeg GL?DER mig til at komme ud, komme v?k fra det her dukkehus. P? s? lidt plads skal der alts? intet rod til for at f? det til at se ekstremt rodet ud, s? det er ikke en dans p? roser. Nej, v?r du hellere glad for det sk?nne hus I har og is?r for den spade du sikkert har til at st? i drivhuset. Den kan du sm?kke Oline i r…. med, hvis ikke hun snart opf?rer sig ;o)

  God weekend til Jer

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)