0

Mandfolket

Sikke dog en dejlig dag og sikke dejligt træt min hund er. Det er forståeligt, for han viste sit sande jeg i eftermiddag. Vidste, at det var nu han måtte leve op til mine forventninger og han skuffede ikke det mindste. Han satte ham på plads, gjorde han.

image

Fra at være den lidt småynkelige af de to, viste han sig nu fra sin pubertetsaccelererede storhedsvanvids mest agressive side og det kan nok være, at Sofus fik sin sag for denne gang. Der var ikke noget med at smide sig overgivent på ryggen. Ikke noget med at tillade, at der blev indtaget hverken vådt eller tørt fra truget. Næ, grænserne blev trukket op med det samme, så der ikke senere opstod den mindste tvivl.

Han nåede at brillere med sine åbenlyse talenter som cirkus-hund. Han kastede sig ud i en charme-offensiv, som selv den mest stålsatte ikke ville kunne modstå og han fik overbevist hele selskabet om, at han er den sødeste hund af dem alle.

PS – Sofus havde fået Louis Vuitton halsbånd. Altså helt ærligt, kan man ikke klare sig på ærlig vis, kan man selvfølgelig prøve med andre “billige” tricks ;-)

You Might Also Like

No Comments

Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)