14

OK – så er det officielt!!

Jeg HADER Blogger.com – lige nu i hvert fald!!
Den er død – den er nede – den har været det hele dagen!!
En eller anden gør noget!! NU!!

Tak for lån, Liselotte

Pernille

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  31. marts 2005 at 05:21

  Tak ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kimporator
  30. marts 2005 at 22:02

  Enig med den unge kn?s Maltesen lige her. Det var pinligt, og vi m? se at v?nne os til at tiden som fodboldstormagt er forbi. At det er s?dan var m?ske ikke oplagt i sommers, men EM led under stjernernes tr?thed, hvilket de sm? lande lukrerede p?.

  Ukraines drenge havde saft og kraft i st?vlen, modsat de feminiserede danske svagpissere, som jeg sagde tidligere… bla bla bla det mandlige element dr?bes af kvindelige p?dagoger og andre folkeopdragere….og bla bla.. n?, I ved sikkert hvad jeg mener.

  PS: Den smilende ko (ogs? s?dan en praktisk ost) er selvf?lgelig irriterende, dog meget s?d alligevel. (Det er heller ikke den enkelte muslim jeg hader, men arabisk masseindvandring for?rsaget af uansvarlige politikere). P?ske?g i l?becker-kvalitet skal jeg nok spare hende for.

 • Avatar
  Reply
  Maltesen
  30. marts 2005 at 21:35

  Glemte lige at n?vne, at Danmark ikke havde noget at byde p? i forbindelse med fodboldkampen, hvor man s? tilgeng?ld kan gl?de sig over en fuldt fortjent EM-guldmedalge i bordtennis. Tillykke til Maza, Tugwell og Bendtsen ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2005 at 21:33

  Jeg er s?rme ikke Kims fjende!

  Det tror jeg da ikke… og jeg ser ingen grund til at v?re det. Han er b?de morsom og underholdende, provokerende og irriterende – helt som jeg kan lide ham.

  Jeg er ikke enig med ham. Det har jeg vist aldrig v?ret. Derfor er jeg ikke hans fjende og han er da slet ikke min. S? godt tror jeg, at jeg kender ham, men m?ske tager jeg fejl og han sender mig grimme tysker-p?ske?g i afsindig d?rlig kvalitet…

  Hvem ved? ;-)

 • Avatar
  Reply
  Maltesen
  30. marts 2005 at 21:25

  Man kan sagtens bruge blogger.com p? eget dom?ne, hvilket jeg ikke havde lagt m?rke til dengang, hvor jeg for alvor gik i gang med at blogge.

  P.S.: Hvem er ikke Kimoprator’s fjende?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2005 at 17:41

  *AV*

 • Avatar
  Reply
  Kimporator
  30. marts 2005 at 16:02

  Ukraine-Danmark, tv3, NU!

  Read my lips: 2-1 til fjenden.

 • En g?steblogger
  Reply
  En g?steblogger
  30. marts 2005 at 15:52

  Hmmmm…og det er naturligvis den yderst ikke s?rligt hemmelige g?steblogger, der har skrevet de to sidste kommentarer……

  Pernille

 • En g?steblogger
  Reply
  En g?steblogger
  30. marts 2005 at 15:51

  Hey Liselotte – har du kontakter, som jeg ikke ved noget om?? Man skal jo bare brokke sig her, s? virker det hele lige pludselig igen ;-)

 • En g?steblogger
  Reply
  En g?steblogger
  30. marts 2005 at 15:29

  Liselotte – har jo ogs? eget dom?ne, men kan ikke finde ud af alt det der nymodens pjat med P-Machine og s?dan noget – jeg skal have folk (Blogger!!) til at g?re tingene for mig :-) Og undskyld – men jeg m?tte jo af med det et eller andet sted – du lukker ikke g?stebloggerfunktionen nu, vel??

  Michael – ikke her :-(

 • Avatar
  Reply
  Michael
  30. marts 2005 at 15:26

  Den er da vist oppe igen….

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2005 at 15:25

  Selv tak for l?n for?vrigt :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. marts 2005 at 15:25

  Der var jo en grund til, at jeg valgte at f? eget dom?ne i sin tid, ikke… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Maltesen
  30. marts 2005 at 15:14

  Tja, og jeg havde endda lige rost blogger.com for at v?re et stabilt v?rkt?j p? min egen blog under http://maltesen.blogspot.com/2.....rgsml.html. M?ske er det bare et udtryk for sk?bnens tygge form for ironi?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)