8

Velkommen hjem mor…

Lige hjemkommet fra jobbet, kan jeg konstatere, at vagtlægen har foræret matriklen endnu en lungebetændelse. Penicillinen er indtaget første gang og sønnike sidder og griner af mig, da jeg bekymret mærker på hans pande og spørger: “Er du okay?”, hvorefter han brækker sig hele vejen ned af mig…

Jeg elsker at komme hjem :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Sherry
  29. april 2005 at 14:33

  Tilslutter mig ?nskerne om god bedring til Alexander :o)

 • Avatar
  Reply
  Thea
  29. april 2005 at 06:02

  Rigtig god bedring med ham :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  28. april 2005 at 21:35

  Det m? blive til meterologerne. Vi vil nemlig have godt vejr IMORGEN!

  Var det s? i virkeligheden ikke en marieh?ne vi skulle have fat i…hmm…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. april 2005 at 20:52

  Takker allesammen – vi er i gang med sug, masker og diverse mediciner. Vi er allerede tr?tte – hele bundtet. Vi vil gerne klage. Nogen bud p? hvor?

 • Avatar
  Reply
  Jokih
  28. april 2005 at 20:44

  MUMS, lige det man dr?mmer om efter en stressende dag p? kontoret.
  Hos mig var det “gudskelov” kun hunden der havde tynd mave, og ikke synes den kunne holde det i sig indtil jeg kom hjem og kunne lufte den. Det var alvorligt t?t p? et st?d-br?k henover stuegulvet, s? jeg ved lidt om hvordan du har det :-)
  Men god bedring til knajten…

 • Avatar
  Reply
  Anita
  28. april 2005 at 19:16

  ?v da. God bedring med ham :o)

 • Avatar
  Reply
  Maltesen
  28. april 2005 at 19:00

  God bedring med kn?gten

 • Avatar
  Reply
  Mette Szabo
  28. april 2005 at 18:29

  Men s? ligger det i det mindste ikke og ford?rver i maven p? ham.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)