Så er det lige før…

Det skrider fremad med pakningen, men naturligvis skal der også findes tid til at nyde ind imellem. Haven er jo skøn en sommermorgen, som denne. Solen er fremme. Græsset er stadig vådt og der er lovning på en sommerdag i horisonten.

image Naboens Digitalis står stolt i solskinnet og bryster sig, af sine smukke farver. Den sniger sig ud fra haven og pynter nu ude på gangstien mellem vores huse også.

Lavendelhækken på gårdspladsen er næsten sprunget ud og den er stor og tæt i år, så der dufter forførende godt, når man kommer hjem. Jasminen blomstrer og sender sine dufte rundt i hele haven og der er smukt og frodigt i år. Mormor skal nok få 14 skønne dage hernede, når hun overtager matriklen og husdyrene i morgen tidligt.

Vi er som sagt godt på vej, hvad angår pakningen. Der mangler stadig noget, men vi har overblik og det er det vigtigste. Det vi husker er godt. Det vi glemmer, må vi købe. Bilen pakkes i morgen tidligt og når det er sket, kører vi.

Ud i den tætte ferietrafik skal vi. En af årets absolut mest tætpakkede fredage på det europæiske motorvejsnet venter os, men vi er fulde af fortrøstning. Vi håber det forløber uden de store problemer og vi er rustet til stau. Bilen ender med at være pakket med underholdning og drikkevarer, så selv lange køer ikke kan skræmme os.

Vi har diskuteret alternative ruter, smutveje, omveje og alt andet, som kunne lede os udenom de massive rækker af ferieklare bilister, der ligesom os, har travlt med at komme sydpå, for at nyde ferien i fulde drag. Vi gider ikke. Der er, for børnenes vedkommende, kendemærker undervejs, som åbenbart er meget betydningsfulde for dem. Der er ting på ruten, som vi SKAL passere, for ferien starter, som den skal.

Vi tager tålmodigheden med i bagagen og håber på det bedste. Vi har tid nok…

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  8. juli 2005 at 05:36

  Tak til Grith og Thea ogs? – I havde lige forputtet jer :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. juli 2005 at 20:46

  Tak Patricia – vi vil g?re vores absolut allerbedste :-)

 • Svar
  Patricia
  7. juli 2005 at 20:31

  Rigtig god tur til jer alle fire. Nyd det i fulde drag!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. juli 2005 at 20:28

  Koen ta’r sig en velfortjent ferie :-)

  Vi vender begge frygteligt tilbage om et par uger. M?rbankede, m?gbrune, megaforfriskede, magnumm?tte og klar til endnu flere skriblerier, s? forh?bentligt p? gensyn :-)

 • Svar
  Uffe
  7. juli 2005 at 20:21

  Alle t?nkelige ?nsker om en fantastisk ferie!
  (men hvad med koen – skal den med, eller g?r den i hi i 14 dage?)

 • Svar
  Thea
  7. juli 2005 at 12:39

  Rigtig god tur og ferie, for det har I virkelig fortjent!

 • Svar
  Grith
  7. juli 2005 at 11:30

  Rigtig god tur – nu holder I jer lige v?k fra London ikke!

 • Svar
  Madame
  7. juli 2005 at 10:40

  Herligt! Happy endings kan vi ikke f? for mange af :)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. juli 2005 at 09:24

  Jo tak da :-)

  Vi har lige f?et ?ldste hjem fra aflastning. Han havde v?ret bange for, at vi var k?rt p? ferie uden ham, selvom vi forsikrede ham om det modsatte inden. Han er V?LDIG glad nu, hvor han kan konstatere, at han n?r med ;-)

 • Svar
  Madame
  7. juli 2005 at 08:25

  Rigtig god tur – og k?r nu forsigtigt!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)