4

Skidt og snavs… igen

Og snart er jeg ekspert i at flytte støv. Tro mig, når jeg siger, at det ikke er min yndlingsbeskæftigelse…
image
Vi skal have nyt køleskab. Vi trænger. Det er efterhånden ved at være 12 – 13 år gammelt og fungerer nu stadig upåklageligt, men det er bare ikke stort nok til vores familie. Da vi investerede, var vi to voksne og en baby. Nu er vi 2 voksne og 2 meget sultne børn, så det tangerer næsten en nærdødsoplevelse, at åbne lågen.

Det vælter ud med mere eller mindre interessante ting. Fast plastik er okay, men glas med mine rødbeder er knapt så sjove, at se springe ud af køleaggregatet. Derfor et nyt og større og så langt, så godt…

Det viser sig – naturligvis, fristes jeg til at sige, at det gamle køleskab havde en bredde på 55 cm, hvilket køkkenet faktisk var bygget efter. Til gengæld skal køleskabe ikke vokse mere end et par centimeter i højden, før de også opnår den formidable bredde af hele 59,5 cm, hvilket den skarpsindige læser hurtigt vil kunne konstatere, er 4,5 cm for meget.

Åh ja… vi manglede 4,5 cm for at kunne have det nye køleskab og den slags er ikke sådan at kompensere for, så der var kun én ting at gøre. Den gamle væg skulle fritlægges. Al den gamle puds skulle af, så der optimalt ville være de ønskede ekstra centimeter. Yderligere skulle den anden væg – gasbeton – saves smallere. Åh ja…

Den slags støver. Den slags støver fuldstændigt lige så meget som det her og det her, så kom ikke og præsenter mig for et krav om rengøring. Jeg nægter. I lang tid…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Movitz
  12. september 2005 at 08:49

  K?leskabe er og bliver noget nymodens pjat. Jeg har alle dage klaret mig fortr?ffeligt med et isskab.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. september 2005 at 08:34

  Det er ikke til at holde ud og nu er s? det nye k?leskab arriveret, s? ikke nok med at huset ligner en murerforretning med gang i, nu st?r der ogs? 2 meter k?leskab MIDT i k?kkenet.

  T?mreren var forbi for ? time siden og kommer til middag og afslutter d?rkarme, s? det giver vel ogs? lidt skidt til hj?rnerne og derefter er der s? mandens pudsearbejde.

  Jeg har givet op. Lever bare midt i kaos – for det kan jo trods alt godt lade sig g?re :-)

 • Reply
  lucie
  12. september 2005 at 06:48

  takk og pris for at det ikke er meg. Jeg minnes med gru v?rt hus i Helsinge. Vi fjernet all puss i hele huset for ? f? murstrukturen fram. Semetst?v er slettes ikke bra for mine lunger. Da var det meget bedre ? restaurere t?mmerhuset vi n? bor i.
  Lykke til med arbeid og det nye k?leskab.

 • Reply
  Anita
  12. september 2005 at 05:36

  Uhh, jeg gruer for det n?r det bliver min tur. Ikke til at f? k?leskab og nedrevne v?gge, m?ske nok lidt v?rre end det. Vi skal nemlig snart have nye vinduer p? hele stue/altan/sovev?relsessiden og det sviner!

  I den gamle lejlighed stod jeg det igennem, nu g?r jeg det ?n gang til og s? gider jeg heller ikke ‘finde mig i’ mere mur(brokker)st?v.

  Bare T?NK p? det blir? s? godt. Bare T?NK p? det…. T?NK… som den ‘gode’ gamle Ali Hamann engang sagde ;o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)