14

Jeg er så forkælet…

Jeg er så forkælet, at det grænser til griseri, men jeg fik lige hvad jeg ønskede mig og mere til af min dejlige familie…

Jeg har længe snakket om, at jeg savner at have kamera i bilen, når jeg turer rundt i Nordjylland. Jeg passerer så mange smukke steder, som er værdige til forevigelse, men jeg slæber ikke vores kamera med. Det er fuld af finesser og et dejligt kamera, men det er også meget stort og ikke spor handy. Derfor får jeg aldrig taget de billeder, som byder sig til ude å� landevejen.

image Jeg har fået det mindste kamera jeg længe har set. Så lille er det, at det snildt kan gemme sig i min hule hånd. Så fint og småt, at jeg bliver helt øm om hjertet og får lyst til at skrige “Pas på!” bare nogen kigger på det. Det vejer ingenting, fylder mindre end en pakke cigaretter og skulle efter sigende tage nogle ganske fine billeder.

Lige nu er batteriet placeret optimisitisk i laderen, for jeg kan naturligvis ikke vente med at prøve den lille fikse sag. Det skal lade i OTTE timer. Det er da ikke til at holde ud!

Sammen med kameraet fik jeg en lækker lille lædertaske, som kan spare det for de værste ulykker. Min taske er jo ikke for sarte sjæle og det bliver i fremtiden fast beboer i den. Det fylder og vejer ingenting og med ekstra memorycard på 256 mb kan jeg vel ikke med rimelighed forlange meget mere her i verden…

Det gør jeg heller ikke, men…

De syntes alligevel, at der skulle være endnu en gave at pakke op. De ved jeg ELSKER at få gaver og de griner af mig, når de giver sig god tid til at anrette morgenmaden. Arrangere med flag og lave kaffe. De henter rundstykker i snegletempo og lader som om alting tager dobbelt så lang tid, fordi de allerede HAR arrangeret gaverne fristende på bordet.

Jeg har fået de FEDESTE Bumper støvler. Oline har valgt dem. De er ZEBRAMØNSTREDE og alt, alt for seje, så jeg kan slet ikke vente med at lufte dem. Varme, solide og skøre er de – helt som jeg elsker mit fodtøj, så hør mig juble og se mig danse, for jeg bliver ikke færdig før engang i aften :-)

Det er en FANTASTISK fødselsdag jeg har!

image

PS – Manden i mit liv kom hjem med en kæmpestor buket langstilkede mørkerøde roser. Jeg er helt ør…

Du vil sikkert også kunne lide