4

Kjeld igen…

Vi tog en aftentur rundt i kvarteret. Lidt frisk luft har aldrig skadet nogen og efter et heftigt parti af vores yndlingsbeskæftigelse – dobbeltkabale med 2 sejre til mig, var det på tide med frisk luft til hjernen. Mor tog Oskar og jeg tog mit nye kamera, bare fordi jeg ikke kunne lade være…

Mor: “Nå men du ved… jeg rendte jo ind i en gammel bekendt den anden dag. Det var faktisk rigtigt hyggeligt sådan lige at få genoplevet gamle dage. Hun og jeg gik på Teknisk Skole sammen. Jeg har billeder af hende. Der står vi, i vores hvide kitler og med hvidt hår begge to…”
Mig: “Mmmm… ja, det var sikkert morsomt, at se hinanden efter så mange år”
Mor: “Nå ja, hun siger forøvrigt, at hendes søn og du kendte hinanden. Han er lige gammel med dig. Han hedder Kjeld. De boede nede på Jyttevej. Siger det dig noget?
Mig: “Mmmm…”

Verden er nogen gange lille. Meget mindre end man tror og vi grinte, da jeg fortalte historien om mit første “rigtige” kys. “Åh ja, den historie husker jeg godt” var mors kommentar. Jeg glemmer nogen gange, at hun læser med her, men hun er diskretionen selv og er god til at lade som om hun ikke læser med, når jeg ind imellem rammer strenge, med toner mødre ikke bryder sig om ;-)

PS – jeg fik forøvrigt præcis hvad jeg ønskede mig af mor også. Det gør jeg altid. Jeg HAR sagt det. Jeg er forkælet, men så lod jeg hende også vinde de næste 4 slag (fanden stå i at hun er vaksere end mig, men ikke om I får mig til at indrømme det).

Du vil sikkert også kunne lide