6

K?kkenkaos

image Jeg har et feberhedt barn, som l?ner sig op ad en tur til syds skadestue. Vi k?mper om min ret til at v?re mor og bestemme, at maskebehandling ikke er bare er relevant, men n?dvendig. Vi er ikke enige om noget som helst, alts? ud over, at vi begge er kede af udsigten til en indl?ggelse. Det er nok mere metoden til at undg? samme, som skaber konflikter, men m?ske skal vi ogs? bare vente lidt og se om penicillinen ikke snart kan afstedkomme et mirakel…

Imens er barnets far g?et i gang med at t?mme det store k?kkenskab. Spisekammeret skal alts? laves nu. Vi vil have det op at st?, inden julens helt store bagedag skal eksekveres og det har kr?vet overb?renhed. 33 forskellige servietter, 20 uens sk?le, 12 fade og dusinvis af andet underligt krimskrams har ?benbaret sig efterh?nden som manden har gravet sig dybere og dybere ind mod skabets bagv?g og ikke ?n eneste gang har han kommenteret min tvangspr?gede trang til at v?re beredt p? stort set ethvert g?stebud du kan forestille dig.

Alene min trang til at have stearinlys i mere end rigelige m?ngder, burde have udl?st et st?rre grineanfald, men m?ske er han koncentreret. Det kunne jo tages som gode tegn…

Nu er skabet t?mt. K?kkenet er pludselig blevet 4 gange s? stort. S?dan f?les det i hvert fald og vi overraskes over, at der virkelig er al den plads. Om lidt vil vi skynde os at udnytte den til metervis af hylder, som kan rumme alle mine indk?b og k?kkenmaskiner.

Jeg kan slet ikke vente til det er f?rdigt, men da jeg er tvunget til det samme, har jeg i stedet brugt tiden til kampe med Alexander, lidt ekstra julepynt og vejrtr?knings?velser, som skulle reducere stressen over at leve midt i et kaotisk k?kken.

I aften bestiller vi mad ude fra. S?dan bliver det!

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Ole L.
  8. december 2005 at 02:14

  Nej hvor sk?nt at det ogs? hedder at smiske p? norsk! Og go’ bedring og opklaring til den st?dige ?ldste. Jeg havde adskillige lungebet?ndelser om ?ret, indtil jeg hold op med at ryge. Det er en h?slig klaustrofobisk fornemmelse, ikke at kunne tr?kke vejret ordentligt igennem.

 • Avatar
  Reply
  Ole L.
  7. december 2005 at 22:53

  Ja, vi h?ber p? bedring til i morgen – vi h?ber, at medicinen g?r i gang med at arbejde i nattens l?b :-)

 • Avatar
  Reply
  Kenni
  7. december 2005 at 22:00

  Jeg sender alle mine allerbedste ?nsker om en god bedring til Alexander.
  Det er surt at v?re p? sygehus og is?r til jul, s? jeg h?ber at I klarer sk?rene uden indl?ggelse.

 • Avatar
  Reply
  Kenni
  7. december 2005 at 21:17

  Rigtig god bedring til Alexander, jeg h?ber, at medicinen snart vil s?tte ind.

  Knus og tanker M

 • Avatar
  Reply
  Kenni
  7. december 2005 at 17:27

  Tak for de meget p?ne ord Karen :-)

  Du er altid velkommen til at g? p? jagt p? siderne – god forn?jelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  7. december 2005 at 17:25

  ojojoj – jeg har nettopp funnet bloggen din og hvilken skattekiste! s? mange herlige bilder og fasinerende lesning. Her kommer jeg tilbake. Kikket ogs? innom illustrat?rsiden din – det er s? flotte tegninger – tror jeg m? hinte til en barnebokforfattervenn jeg har om deg! Imponert hilsen fra Karen i Norge

  ps – h?per ikke du oppfatter dette som oppkastfremkallende smisking – jeg mener det virkelig! ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)