2

Lys forude

Jeg trænger til at sove. Jeg trænger til uldne sokker og en tonsetung dyne. Jeg trænger til fred og ro og dælendytmig ikke til flere mosaikstifter, skæve vægge og silikonefuger.

Virkeligheden stemmer heldigvis ofte overens med mine ønsker, så skidt med, at den ikke gør det denne aften. Der er snart klar til madlavning i køkkenet igen. Det bliver skønt, for jeg er ved at brække mig af pizza, Mc Donalds paplignende undskyldning for mad og kineserens nudler. Jeg vil have pasta og grøntsager. Måske vil jeg have lidt fisk, men vigtigst af alt, så vil jeg have hjemmelavet mad.

Der er stadig køkken at gøre færdigt. Bagefter er der uldne sokker, kaffe og lidt tv jeg kan sove fra, for jeg trænger…

You Might Also Like

2 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. januar 2006 at 23:02

  Ha ha… nej Grith, så lang tid har jeg ikke at tilbringe på langs, men jeg tog mig faktisk en powernap efter indlægget her – og det var SKØNT :-)

 • Avatar
  Reply
  Grith
  17. januar 2006 at 19:00

  Du har fortjent at sove, så ta´du dig bare en lur på en uges tid eller noget:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)