4

At tage hul på…

Krokus i mit vindueOm et øjeblik vil jeg smutte ud i bad. Jeg har nemlig brugt formiddagen på arbejde og hygge. Indendøre med kaffen indenfor rækkevidde, har jeg nydt at kun radioen har afbrudt mine tankerækker og den koncentration, som heldigvis var nem at finde i dag.

Om et par timer starter arbejdsdagen for alvor for mig. Den slutter engang ved 22-tiden i aften og den indeholder masser af gode og sjove oplevelser, så jeg glæder mig til at skulle afsted. Jeg skal tolke foredrag i aften. Et jeg tror bliver underholdende, men jeg ved ingenting. Jeg kan ikke finde oplysninger om det, men titlen signalerer noget alternativt og morsomt, så jeg glæder mig faktisk trods min begrænsede mulighed for forberedelse. Nogle gange skal man bare kaste sig ud i tingene med troen på, at det bliver sjovt og underholdende og jeg er helt sikker på, at denne aften bliver både god og rar.

Jeg har købt krokus til vindueskarmen. Bare fordi jeg kan.

De står og ser lidt alene ud lige nu, men allerede i morgen tidlig starter min weekend, så der er planer om en gennemgribende rengøring og oprydning, som med lidt held skulle give forårsbebuderne den plads de fortjener.

Der er kun tilbage at tage hul på alle oplevelserne – en god rest at have liggende…

Du vil sikkert også kunne lide