7

Ny musik, måske…

Nogle gange kan det være en sjov oplevelse at rydde op i alle taskerne. Specielt for en som mig, som ikke er god til at huske at tømme dem, når jeg finder en ny yndling for en periode. Så sættes de bare væk, med indhold, og jeg overraskes dejligt, når de igen finder vej ud af skabet.

Spejlet i taskenI dag genfandt jeg mit indiske spejl, som har været så længe savnet og mens jeg kiggede taskerne igennem for flere skatte, hørte jeg pludselig noget musik, som gjorde mig i enormt godt humør.

Jeg tør næsten ikke sige det højt, men det var Kid Rock, som rykkede for vildt, lige der i mit tv. Han spillede et nummer, som jeg ikke husker titlen på, men ét er sikkert, han skal udforskes yderligere, for det kunne bestemt godt være køremusik. Højt skal det spilles og så er det noget, som jeg kan synge med på. Teksten var, ikke overraskende, rimelig simpel, så jeg tror absolut det er noget, som må undersøges.

Er det ikke ham, som “hænger ud” med Pamela jeg-får-snart-overbalance Anderson. Jeg tror det, men er der noget jeg ikke ved noget som helst om, er det altså den slags og iøvrigt var det musikken, som kunne vise sig at være interessant. Tror jeg nok…

PS – han er da halvlækker… med langt hår og alting… mmmm…

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. marts 2006 at 21:59

  Ella – jeg har fundet ting, der var levende… *Adrrr*

  Anne – nu skal du ikke komme for godt i gang ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Lindholt Ottosen
  6. marts 2006 at 21:54

  Spejlet skulle vel aldrig ligge i tasken ved siden af den, du havde glemt din højt skattede kuglepen i? :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  6. marts 2006 at 21:07

  Dametasker gemmer på lækre ting vi ikke vidste vi havde og som vi havde glemt var væk ;-)

  Har du nogensinde fundet et gammelt æble og en madpakke? ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. marts 2006 at 21:06

  Jeg har heller ikke megen forstand Regitze, men når nowed er læggårt, så ved jeg det altså ;-)

 • Avatar
  Reply
  regitze
  6. marts 2006 at 20:08

  ham har jeg ikke forstand til. men spejlet er læggårt!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. marts 2006 at 19:27

  Nej, men måske har jeg en alternativ smag… det skulle ikke undre mig ;-)

 • Avatar
  Reply
  Grith
  6. marts 2006 at 19:25

  Kid Rock – halvlækker, sig mig Liselotte, taler du i febervildelser?:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)