7

Illusion

Jeg kan lide, at man ikke tager sig selv alt for højtideligt, så…

Endnu en af de heldige er ankommet og Gud er godt i gang med rundvisningen. Han slår ud med armene og viser grønne enge, bølgende kornmarker og rislende bække. De går videre og han fremviser behagelige senge, bløde sofaer og kabel-tv, mens de småsnakkende tager Himlen i øjesyn. Til sidst når de frem til en lang gang, med utallige lukkede døre.

Mens de bevæger sig ned gennem gangen tysser Gud mere end én gang på den nyankomne, som til sidst ikke længere kan udholde sin nysgerrighed og derfor hvisker ham i øret: ???Undskyld, men hvorfor hvisker vi????, hvorefter Gud svarer: ???Kan du se alle de døre der? Inde bag f.eks. den dør sidder Jehovas Vidner, bag de to der, sidder mormonerne og derinde sidder…”

“De tror allesammen, at de er alene???.

Det er god værkstedshumor :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. marts 2006 at 18:21

  Ha ha ha – den var herlig :-)

 • Avatar
  Reply
  Merete Nielsen
  9. marts 2006 at 16:07

  Kære Liselotte
  Du er evigt inspirerende!
  Her er en fra mig:
  Gud mødte Sankt Peter: “Hej, du, hvor heldigt. Jeg har brug for hjælp. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor jeg skal tage på sommerferie henne i år. Sankt Peter tænkte sig om, og svarede: Hvad med Mars?. Nej, sagde Gud, der var jeg sidste år, der var for dyrt, det gider jeg ikke igen. Sankt Peter: Hvad så med… hvad så med Jupiter? Gud: nej, duer ikke, der er alt for mange, det er ikke noget for mig. Sankt Peter tænkte sig om længe. Så lyste han begejstret op: jeg har det! Hvad med den lille derovre? Gud: Mener du jorden? Nej det går slet ikke! Den er alt for lille! Tænk engang jeg var der for 2000 år siden og havde en affære med en jomfru – og de snakker sgu om det endnu!

  Hilsen Merete (landet i vandet)

 • Avatar
  Reply
  Frilev
  8. marts 2006 at 09:37

  Hvis du vil morer Gud,
  så fortæl Ham dine planer..

  Tak for en dejlig side..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. marts 2006 at 22:48

  Jeg er ret sikker på, at Gud er til værkstedshumor :-)

 • Avatar
  Reply
  fivetosix
  7. marts 2006 at 22:40

  Ja! ha-ha. Og hvis Gud er til værksteds humor; så kommer jeg nok ind uden yderligere spørgmål. For jeg kører bl.a. Toyota ;-) He-he.

 • Avatar
  Reply
  Henriette
  7. marts 2006 at 22:29

  Hahahhaah.. Fedt!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  7. marts 2006 at 22:00

  Hahahahaha :D

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)