6

Blogroll

Pernille fik skubbet til mig med sit indlæg om links ud af huset.

Jeg har, siden jeg startede med at blogge for snart 3 år siden, aldrig haft en liste med weblogs jeg læste. Ikke for at være på tværs, men fordi jeg oplevede, at listerne endte som triste gravmonumenter over noget, som var engang.

Listerne blev ikke opdateret og jeg vidste med mig selv, at jeg formentlig heller ikke ville få det gjort i den hast min smag, mine lyster og min opdagelsestrang bragte mig omkring på nettet, så derfor droppede jeg det og lavede i stedet for en samling med nogle af mine yndlingslinks til andre sider på nettet.

Jeg har for nylig skiftet det bagvedliggende maskineri ud med WordPress. Ad den vej fik jeg en blogroll forærende, som egentlig så ud til at være nem at administrere, men det var så vist også det. Jeg fik ikke gjort noget ved det. Det gjorde jeg så nu.

Det har ikke taget mig mange sekunder at generere min liste af foretrukne steder. Jeg er ikke færdig endnu, for listen er alenlang, men med et quicklink i menubaren på Firefox, kræver det kun ét tryk at føje en af mine yndlinge til samlingen og fordi den kan tilpasses efter lyst og behov, har jeg ikke en frygtelig lang liste, men i stedet 10 tilfældigt valgte fra bunken, som hele tiden vises på siden.

Jeg håber du får besøgt en god side eller to, hvis du vælger at tage på rundtur via min samling af links. De er smidt i højre spalte og ja… jeg ved godt, at jeg er langsom, men det var først nu, jeg syntes redskabet til den slags var i orden.

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. marts 2006 at 17:17

  Selv tak Nilleper – det er jo netop formålet med sådan en :-)

 • Avatar
  Reply
  Nilleper
  21. marts 2006 at 09:49

  Jeg er vild med din blogroll. Hold op hvor er jeg allerede nu stødt på mange nye blogs..

  Så mange tak :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. marts 2006 at 18:43

  Der skulle ske lidt ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lizelotte
  18. marts 2006 at 18:42

  Du er inspireret i dag, hvad… hvornår kommer urtepotterne i dit banner foroven i handlen?? Glæder mig til at se planterne vokse :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. marts 2006 at 14:59

  Det er jo helt vildt, som jeg rykker igennem ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mie
  18. marts 2006 at 14:42

  Du er da også så avanceret ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)