3

En dejlig eftermiddag

Jeg har haft besøg af min fars tidligere kone, Sanne, som kom forbi efter en tur ind til byen. Vi ses alt for sjældent, så det var dejligt, at hun tog sig tid til en smut her forbi på trods af massiv smittefare.

Verden blev vendt og hun kunne fortælle, at hun har bestilt en lille kærlighedsferie til Paris. Hun og kæresten rejser til maj.

Det gør mig så usigeligt glad, for far var ikke til den slags udskejelser. Faktisk var de ikke mange steder i de år, de var sammen. Sanne var kun 20 år, da de flyttede sammen. Hun har ikke set meget ud over Aalborg og omegn, så at se hende tage initiativ til sådan en fire dages tur til kærlighedens by, gør mig virkelig glad. Hun har bestilt rejsen som en overraskelse og det bliver den ikke kun for kæresten, for hendes handlekraft overraskede også mig.

Hun er ikke længere nødt til at leve efter fars hovede, men kan leve efter sit eget. Hun prøver en masse nyt nu og det er en fornøjelse, at få lov til at være vidne til, at hun endelig begynder at tage hensyn til sig selv og egne ønsker for livet.

Hendes besøg gjorde mig glad.

Du vil sikkert også kunne lide