9

Her er han så!

Så har Liselotte sørme givet liv til et bette får og et kønt et af slagsen. Han er født i forgårs og han er lækker, lækker og lækker, men selvfølgelig alt for langt væk, til jeg kan røre. Det gad jeg ellers godt.

Mor og Barn

Liselotte er, ifølge Farmgirl, en supermor, som tager sig godt af sit afkom. Liselotte er afkom af Doll face, som kun har givet liv til får, som siden har været problemløse og med evne for at spytte endnu flere får til verden uden problemer, så Farmgirl drømmer om en hel flok af efterkommere og mon ikke det skal lykkes hende.

Når man har fårehold, mister nogle med mellemrum livet og det sker også i Missouri, hvor Farmgirls hjerte bløder, når det sker. Hun siger selv, at hun måske er knyttet for tæt til sine dyr, men jeg ville have det nøjagtigt på samme måde. Jeg ville også sørge og synes det var trist, så derfor ingen får til mig – eller i hvert fald kun på afstand ;-)

Foråret er kommet til Missouri – tulipanerne vælter op af jorden. Farmgirl bager, passer dyrene og tager masser af skønne billeder af det hele. Du skulle tage et kig.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. april 2006 at 07:13

  farmgirl – Of course I love my sheep and he looks wonderful too. I’m telling a bit about you and the sheeps – and asking people to take a look for themselves :-)

  Irene – lammet er fra Viborg og “hjemmeslagtet” så ikke denne gang, men ellers har du ret. De kommer ind imellem fra Irland :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  18. april 2006 at 01:19

  Og ved i hvad, alt det lam i har smæsket jer i, det kom sikkert fra Irland, hvor læmmesæsonnen forlængst er ovre … Så man kan ramme det europæiske marked.

 • Avatar
  Reply
  farmgirl
  17. april 2006 at 23:53

  I see you got the photos! They both look wonderful–and they are doing just fine. Wish I could understand your post, but I get the feeling you’re saying some awfully nice things about me and my flock. Thank you. I’m just thrilled that you love your sheep so much. : )

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. april 2006 at 21:58

  Ha ha ha… jeg har selv lige fortæret det lækreste lam, så ingen er fornærmede. De er jo til for min mave… i sidste ende ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  17. april 2006 at 21:53

  Bliver helt sulten…

  Undskyld !

  L ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. april 2006 at 21:20

  Han er da for lækker, men han er altså ikke min – bare sød :-)

 • Avatar
  Reply
  Stine
  17. april 2006 at 18:29

  Hvor er det en dejlig lamsebaby :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. april 2006 at 11:49

  Ja, de er knuselskende søde, sådan nogle :-)

  Jeg er misundelig over, at du har været helt tæt på Randi – de er for lækre og man vil bare kramme og kramme… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  17. april 2006 at 11:41

  Åh, så nuser Liselottes baby er. Jeg havde fornøjelsen forleden dag at holde at holde sådan et lille påskelam i mine arme hos min pap-svigermor. Det bedste var at sætte det ned igen og se det hoppe badutspring sammen med sine fætre og kusiner. Livsbekræftende og bilerne holdt i kø ude på vejen for at nyde synet af lamsebamserne :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)