4

Morgentur med indlagt gave

En kop kaffe i den ene hånd og så hurtigt ud på terrassen. Jeg huskede, at de lægger tag her omkring, så ingen blev forskrækkede denne morgen, for jeg havde i dag iført mig tekstiler. Jeg måtte lige ud og snuse til luften, som er mild og frisk. Det hele varsler endnu en skøn solskinsdag, så selvfølgelig skal jeg i haven.

MorgenterrassenNu er der knopper på mine hortensia, så det varer ikke længe med det her vejr, inden de pryder terrassens hjørner. Jeg skal have dem flyttet, for jeg glemte i skyndingen, at de holder af et bestemt hjørne af terrassen, hvor der er halvskygge.

Jeg kiggede til mine ærteblomster, som skyder sporadisk. Der har ikke været den store grokraft i de frø jeg anvendte, men der er kommet enkelte planter, som i dag skal have plads og luft at vokse på.

Alexander og jeg skyndte os også forleden, at putte græskar i jord, for vi synes det er sjovt, at iagttage planterne, når de endelig tager fat for alvor. Så vokser de med en hast, som er mere end imponerende og der er nyt at se hver eneste dag.

Jeg såede også en håndfuld sommerblomster, men om de når at spire og siden blomstre får tiden vise. Den har vi masser af.

I dag har jeg bestilt den sidste fræsning af køkkenhaven og siden skal den lige rives, inden jeg skal have lagt mine dahliaer i jorden. Ved siden af kommer måske en smule salat og så ellers blandede sommerblomster for resten, som får lov til at gro vildt i år.

Nu vi er ved dahliaer, så fik jeg i dette øjeblik en pakke med posten, som bankede på døren, fordi den ikke kunne komme i postkassen. Det var der naturligvis en forklaring på.

Polkagris Tænk engang, Anne ville gerne sende mig nogle perlehyacinter, som jeg skrev om forleden, men kunne ingen finde.

Her stopper det så ikke, for i stedet for sender hun mig den flotteste Polkagris, altså en dahlia med striber og prikker, som er så utroligt smuk.

Jeg kan slet ikke vente med at få den i jorden Anne, så TUSINDE TAK for den og den kom lige nøjagtigt på dato for, at de skal i jorden. Det kunne ikke passe bedre.

Jeg glæder mig til blomsterne og jeg lover, at jeg skal huske at forevige dem.

Forøvrigt var polkagrisen i selskab med det smukkeste håndlavede kort, med ord på, som gjorde denne dag helt speciel. Tak igen Anne :-)

Nu vil jeg gå i gang med dagens mange dejlige gøremål. Solen skinner og fuglene synger, så der er ikke meget mere at bede om på denne tirsdag.

Du vil sikkert også kunne lide