8

Sikke en dejlig dag!

Hvis nogen skulle være i tvivl, er det omtrent blevet sommer over natten…

Sommerjordbær

Vi har jordbær, som skal spises. Grillen er tændt og brødet i ovnen. Vi har været udenfor i haven hele dagen. Vi har gravet, revet, tændt ild og hygget.

SnobrødeneEftermiddagen er brugt sammen med en flok unger, som har lavet snobrød nede i haven. Det lykkedes at gennemføre seancen uden politivisit denne gang og det var rigtigt sjovt og dejligt.

Ungerne hældte peanutbutter, syltetøj og ketchup i brødene og der blev spist igennem. Nu lugter hele familien herligt af bål og vi er enige om, at det ikke skal vaskes af lige med det samme.

Alexanders pædagog ringede til middag og meddelte, at sønnike var syg og kastede op, men siden han er kommet hjem, har der intet været. Han har hygget sig med havelivet, så det var en gave, at det viste sig at være ingenting.

Min nakke er til gengæld øm af solen. Det har jeg aldrig prøvet før, så der må være gang i den derude. Jeg er sikker på, at det ikke bliver bedre efter en aftenskylning lidt senere, men i første omgang vil jeg som sagt have lov til at lugte af bål. Jeg elsker den lugt og den minder mig om en af de allerførste lange dage udenfor. Uhm…

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina
  11. maj 2006 at 17:07

  til en anden gang hvor du er blevet rød, er creme med E-vitamin i rigtig godt.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. maj 2006 at 07:53

  Jeg har sovet fint og det er væk nu, så det var ikke så slemt :-)

 • Avatar
  Reply
  Susan
  11. maj 2006 at 02:58

  Liselotte – må jeg anbefale Aloe Vera, det er det eneste der virker synes jeg. Jeg håber du har kunnet sove. Og så forresten … prøv med solcreme, i øjeblikket har vi kun faktor 30 (og faktor 50) i huset.

 • Avatar
  Reply
  Susan
  11. maj 2006 at 02:54

  Åh der er ikke noget som de første sommerdage – min mor snakkede om nye kartofler og nu har I jordbær, jeg blev helt misundelig.

 • Avatar
  Reply
  Karin
  10. maj 2006 at 22:07

  Ja, man bliver jo altid træt af at være ude og lege ;-)

  Håber du falder i søvn i en god stilling – mon ikke du vågner op i den samme i morgen?!

  Godnat!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  10. maj 2006 at 22:03

  Det er den skønneste måde at blive træt og mør på – sov godt Liselotte :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. maj 2006 at 21:01

  Tak Karin – ja, jeg ved ikke med resten af aftenen, for jeg er klar til at putte i seng ;-)

  Jeg er SÅ træt, så jeg næsten ikke engang orker at brygge en kop kaffe og så er den da HELT gal, men al den friske luft gør træt på den mest fantastiske måde. Man bliver bare lækkersøvnig og soveværelset kan sagtens fungere som kaffeindtagningsrum, hvis det skal være… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  10. maj 2006 at 18:51

  Uhh hvor dejligt – friske jordbær, bål og sommer – det bliver bare ikke bedre. Jeg er alene hjemme, og så bliver det ikke til noget med ild – det er bedst at dele det med nogen, synes jeg.

  Håber I får en fortsat dejlig aften alle sammen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)