6

Sprogspas

“Til de få der ikke tjekker boards, men holder det real og kun læser de objektive og velargumenterede nyheder fra Syke.dk (word!), er der lidt godt news til dem der stadig digger den (efterhånden værdiløse) danske undergrund.”

Og her finder jeg så sprog, som jeg knapt forstår, selvom det vist er dansk. Hvor er det dog herligt, at blive sprogudfordret. Jeg trænger til det :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. maj 2006 at 21:51

  Tak og i lige måde ;-)

 • Reply
  Mojo Jojo of Townsville
  26. maj 2006 at 20:54

  Haha, godt at se at Syke.dk rammer en bredere målgruppe end forventet, og kan finde ud at udfordre læsernes intellekt og sprog-kundskaber ;-) Men skal da med glæde lige oversætte:

  “Til de få mennesker, der ikke kun tjekker hiphop foraer, men kun læser de objektive og velargumenterede nyheder fra Syke.dk (sådan, du!), er der nogle gode nyheder til dem der følger med i den danske (efterhånden værdiløse) undergrunds hiphop-musikscene”

  Håber vi fik det på plads. ;-) God weekend!

  Mvh. Syke.dk

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. maj 2006 at 10:04

  Akkedog, som du er *indsæt passende betegnelse* Rasmus. Jeg kan slet ikke følge med der, så jeg opgiver forsøget og konstaterer bare, at jeg fascineres og udfordres – det er sgu fedt nok :-)

 • Reply
  Rasmus
  24. maj 2006 at 09:57

  Jeg graver stilen for hårdt. Det er HERRE hip hop. HERRE. Eller noget.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. maj 2006 at 08:43

  Det forstås ;-)

 • Reply
  Anita
  23. maj 2006 at 22:53

  Puuha, jeg synes jeg bliver udfordret nok i det sprog dér, når ældste er hjemme med sine kammerater, så jeg springer lige (meget selvvalgt) over denne gang ;o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)