10

Jeg hoppede lige i…

Fra Nørresundby ad hovedvej 11 mod Aabybro og så til venstre i den store rundkørsel og ud gennem Arentsminde og direkte ind i Halvrimmen kan man køre. Halvrimmen er en halvsøvnig flække man kun kører igennem. Indtil for et par år siden, var den anonym. Helt og aldeles.

Det ændrede sig radikalt, da Nordjyllands største sexshop besluttede sig for at etablere butik på hjørnet af hovedgaden og i samme åndedrag valgte at pryde indgangen med en struttende penis og overklistre hele facaden med neongule plakater med ord som sexlegetøj, påspændingsdildoer, klitorispirrer und so weiter.

Jeg er lige kommet hjem. Træt og uden megen hjernekapacitet konstaterer jeg, at Kenneth ligger inde på sengen og ser nyheder.

– Sparekassen i Halvrimmen er blevet røvet i formiddags.

– Nå da, det var da utroligt, at der er nogen, som har fundet vej til den!

– Mmmm… de røvede den med en dildo henne fra sexshoppen!

Ja, selvfølgelig var det løgn. Den sidste del af historien var i hvert fald. Selvom den var god, historien altså.

Hvor er jeg nem. Og til grin!

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Mogens Larsen
  9. april 2008 at 19:47

  det var mig der åbned den brømte sex shop i halvrimmen den blev lukket den 31.12.2007 så nu er der privat så de var den epoke. jeg stade endlig som slik kjosk og lys støberi i 1995 på adrasen som så blev lavet om til sex sho i 1999 -2000 da spar havde åben til kl.22 så kunde jeg ikke leve af slik mer og lavde den så om til sex lege tøj .
  mv.mogens larsen

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. maj 2006 at 21:46

  Det er den sørme Henriette :-)

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  30. maj 2006 at 20:52

  Ella, det har jeg faktisk! Vi flyttede til Brovst i maj ’73 og herefter startede jeg i børnehaven :-)

  Mine forældre blev dog skilt og måske var jeg for en kortere periode flyttet fra byen, mens du var i praktik. Verden er lille *G*

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. maj 2006 at 20:41

  Det er sjovt Henriette – du har måske endda gået i børnehave i Brovst ?der var jeg i praktik i 1974/75.

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  30. maj 2006 at 19:41

  Det kan jeg godt forstå.

  Men vi havde ikke andet dengang! *G*

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. maj 2006 at 19:36

  Ja, der er gang i den i weekenderne deroppe. Man kan blive inviteret på bøllebank, men jeg ville nu aldrig køre efter deres underholdning ;-)

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  30. maj 2006 at 19:32

  Jeg er vokset op i Brovst – og da jeg var ung i 80’erne var Halvrimmen Kro altså det nærmeste man kunne komme et Diskotek!

  Jeg kom der med barndomsveninden og hendes fætter, Preben – som havde en flot, blå Mazda…

  Senere kom det vist til at gå endnu vildere til på Halvrimmen Kro. Jeg har hørt en historie om dengang de reklamerede med, at der var booket en stripper til weekenden – desværre var der sket en fejl og der mødte et heavy-band op med langt krøllet hår og plateaustøvler. Publikum ville ikke nøjes med deres version af “the final countdown” og jog dem ud af byen til fods ved at true dem med at banke dem med en el-guitar eller bas.
  Jo, der har altid været fest og livlige dage i Halvsvimmel!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. maj 2006 at 19:23

  Hahahaha han er sjov :-)

  Jeg er født i Brovst, som er nabo til Halvrimmen. Der plejer godt nok at være stille, bortset fra i butikken med den alternative udsmykning ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. maj 2006 at 19:22

  Ha ha ha, som verden er lille Henriette :-)

  Ja, jeg skal ærlig indrømme, at jeg kun stopper i Halvrimmen, for at forsyne mig ved bageren på en tidlig morgentur vestover :-)

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  30. maj 2006 at 18:56

  Du må hilse Kenneth fra mig og sige tak for et godt grin! *G*

  Min moster bor i Halvrimmen – og de er efter sigende meget stolte af, at være kommet på landkortet med den butik ;-)
  (NOT!)

  Og derudover har jeg faktisk en svaghed for Halvrimmen – “Halvsvimmel” blandt venner – for jeg trådte mine første dansetrin og oplevede mine første branderter, når Halvrimmen Kro fredag og lørdag i sin tid havde diskotek.

  Det var skam tider!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)