8

Så regn dog!

Mens Kenneth er sendt i byen efter mad – ja, vi gad ikke – endte jeg en smut ude i haven. Jeg skulle lige meditere et par minutter og den slags er ganske og aldeles umuligt at få lov til indendøre, hvor ungerne konstant sidder og råber af mig.

Ubestemt

Himlen truer med at åbne alle sluser, men der sker absolut ingenting. I eftermiddag kom 3 søvnige dråber forbi og siden har intet vand dryppet på matriklen. Vi kan ellers godt bruge det. Kunne det bare tordne og regne i nat, så ville de ikke høre én eneste klage fra mig, men på den anden side set, så er en aften ude i dette vejr helt perfekt. Jeg elsker det!

Grønt i grønt

Staudebedet fik en omgang med skuflejernet og de sidste kniplingsblomster fandt plads. Resten blev sendt med Ella hjem i eftermiddags.

Riddersporerne står på spring og snart folder de deres blomsterpragt ud, som afløser for lupinerne, som er ved at gå i forfald.

Ellas tobaksplanter har også fået fat og er begyndt at gro, så der er håb om, at de ender som sunde, store planter. De dufter kraftigt af tobak, når man rører bladene og skulle ende med limefarvede blomster. Den farve elsker jeg og jeg har faktisk kun Løvefod, som giver den nuance i bedet, så jeg vil glæde mig.

Aftenbuket

Øjeblikket endte oppe ved bordet på terrassen, hvor en af havens smukke buketter står. Den rummer lupin, skvalderkål og andet tilfældigt sammenbragt, men den er smuk og at sidde et øjeblik med næsen fyldt af den søde duft fra lupinerne gjorde godt. Nu er jeg klar til at tage hul på resten af aftenen.

Du vil sikkert også kunne lide