12

Perler

Gud har strøet perler i hele haven, den venlige sjæl…

Guds perler

Ude midt på græsset sidder Alexander. Han har bare arme og øjne, der er tunge af lysten til søvn, men den alternative aftenplacering er nu slet ikke så ringe endda. Der er fuglefløjt, dufte og sneglefest, så der hygges alligevel.

I ryggen har han en sort affaldssæk fyldt med Silvans bedste isoleringsskum, for nu er vi trætte af at vente. Hans nye kørestol fungerer på ingen måde og på trods af adskillige henvendelser til bygningskonstruktøren lader det til, at forudbetaling af stolen er det dummeste Aalborg kommune har gjort i år. Leverandøren er siden som sunket i jorden, når det kommer til opfyldelse af hans forpligtelser, så Kenneth og Alexander har taget sagen i egen skumdåse, så at sige.

De er i gang med at lave en afstøbning af Alexanders skæve ryg, for nu må der handling til. Ferien står for døren og den unge mand skulle gerne have en kørestol, som er til at holde ud at sidde i. De er i gang med endnu et af deres “Georg Gearløs”-forsøg, men lur mig om de ikke har fat i den lange ende. I hvert fald gør de noget til forskel fra ham, som ellers burde være interesseret i, at hans vare var leveret i brugbar stand.

Jeg håber det er umagen værd, for min perle skal også have det bedste af det bedste. Sådan er mødre skruet sammen…

Du vil sikkert også kunne lide