8

Uhm, det regner!

Regnvejr så det basker

Udenfor er der drivende vådt. Regnen siler ned og Oskar har meddelt, at han påtænker stille indeliv resten af regnsæsonen. Han har sneget sig ned under min dyne og nægter med påfaldende stædighed, at høre min kalden på trods af, at jeg lokker med alskens lækkerier.

Han får lov, ligesom resten af familien i dag får lov. Det er søndag, så der er ingen smalle steder. Ingen gider noget som helst. Oline er hjemvendt med en mavepine, men den er ikke mere alvorlig end den unge dame nu sidder ved sit skrivebord og er i gang med morgendagens lektier. Jeg er bange for, at hun er begyndende syg. Ikke på grund af mavepinen, men på grund af den selvvalgte lektielæsning.

Uf!

Jeg sidder med en hovedpine, som ikke lettede på trods af en dejlig halv time udenfor i silende regn. Der er heldigvis masser af steder at finde læ, når det er påkrævet og lyden af regnen, der rammer træernes bladhang, er helt fantastisk nede i skoven.

Jeg opgav at foretage mig noget fornuftigt derude og brugte i stedet tiden på at trække vejret. Den slags skulle være så sundt.

Lige nu overvejer jeg, om jeg ikke gider bage. Måske bare et brød.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2006 at 17:34

  Capac – det er godt at vide, at min hund ikke er den eneste af sin art. Jeg har aldrig før kendt en hund, som ikke var ligeglad med vejret, men Oskar har mere end fine fornemmelser og skal bestemt ikke ud, hvis udsigten er våde poter ;-)

  Jane – du lokker, gør du ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  20. august 2006 at 17:28

  Det var nemlig lige præcis den fra Karolines……… Hvis man så putter vanilieis i blenderen sammen med lidt fløde, så har man lynhurtigt en lækker soft-ice til………….. Gentager lige mig selv: “Det var mums”!

 • Avatar
  Reply
  capac
  20. august 2006 at 17:14

  Der faldt et ord ud: jeg tror ikke, Gravhunden kan lide vand osv.

 • Avatar
  Reply
  capac
  20. august 2006 at 17:13

  Liselotte, jeg ikke Gravhunden kan lide vand udvortes. Hans moder måtte opgive at være jagthund af samme årsag. Selv om hun har verdens bedste lugtesans…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2006 at 17:08

  Pæretærte… uha, hvor jeg engang bagte den i Karolines og med en klat vanilleis, var den HELT vidunderlig. Gud, hvor får jeg lyst til pæretærte nu :-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  20. august 2006 at 16:48

  Hele familien har lige siddet om spisebordet til nybagt pærtetærte og god kaffe ……… det var mums. Det er virkelig driver-dase søndag i dag!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. august 2006 at 15:56

  Hvad sker der for dem?

  Oskar ligner en dødsdømt nu, hvor jeg har sendt ham ud i haven…

 • Avatar
  Reply
  capac
  20. august 2006 at 15:24

  Gravhunden har søgt tilflugt under sofaen…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)