13

Allerede ankommet

Jeg nåede lige at tænke, at det kunne have været skønt med uldgarnet fra Uldgården, men at det i grunden nok var et udslag af min manglende tålmodighed, da det bankede på døren. Udenfor stod posten…

Roser så røde...

Garnet er ankommet. Jeg har foreløbig vundet det første op og det blev denne garn, som minder mig om sommerens roser. Den skal bruges til et halstørklæde, men modellen er jeg endnu ikke sikker på. Gerne noget med mønster, men uden de store sværdslag, for det ville passe så godt til aftenens film.

I kassen var også den skønneste vissengrønne uld, som skal bruges til et Birch sjal og desforuden var jeg blevet lokket af en meget smuk, æblegrøn pladeuld, som fik følgeskab af en multifarvet i smukke efterårsfarver. Det endda på trods af, at jeg har meget dårlige erfaringer med pladeulden, som altid knækker for mig. Jeg må vel tage mig sammen, men i første omgang skal det være nemt, så det bliver den vissengrønne Kauni og denne rosenpalet, som må stå for skud.

Kaffen er brygget. Jeg er klar!

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. august 2006 at 13:47

  Det bliver meget smukt, så det er en fornøjelse at strikke… selvom jeg vist var en snert for hurtig, da jeg troede, at jeg kunne mønstret udenad ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lizelotte
  27. august 2006 at 13:25

  *S* får helt lyst til at strikke … den farve er bare dejlig!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. august 2006 at 13:39

  garna – det er en sjov tanke, sådan at være “pakket” med garn, når vi skal herfra :-)

  Mette – hvor er det morsomt! Er der farverne, som “skriger” på Midwest Moonlight, eller hvad er det mon… God fornøjelse med dit :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  26. august 2006 at 13:23

  Ja, jeg er klar til midwest i samme vidunderlige farvescala som du og Anne. Jeg venter bare på det rigtige øjeblik.

 • Avatar
  Reply
  garna
  26. august 2006 at 13:18

  Jeg har foreslått for min gode venninne, som liksom meg har samlet garn gjennom et halvt liv, at vi må da kreve at alt dette nydelige garn blir pakket godt rundt oss i kisten når den dag kommer…man kan da ikke bare skilles fra det…? Å strikke det opp er jo og nesten litt trist …på en måte….? ; )

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. august 2006 at 11:55

  Hvor er det sjovt Anne, at du også har valgt det! Jeg er endnu ikke ret langt, så jeg har ikke oplevet farveskiftene, men glæder mig til dem :-)

  Ella – jeg nyder det også, men ved jo, at det er en stakket frist. Om et øjeblik protesterer arme og skuldre så meget, at det må pakkes væk for en stund, men indtil da nyder jeg det :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  26. august 2006 at 11:33

  Jeg er intet mindre end dybt misundelig, men på den gode måde, ikke den grønne…… ;-)

  Men hvor ville jeg gerne, gerne, gerne strikke – nyd det I to I har fortjent det :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Stange
  26. august 2006 at 11:28

  Ja, Midwest den kører også på rygraden her i sofaen, lige nu faktisk i samme nuancer, som du har vundet op!
  Roser er en god beskrivelse af farverne :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. august 2006 at 10:49

  Ja, det er skønt med nyt garn. Jeg endte med at starte et Midwest Moonlight, for det er dejligt nemt og jeg skal ikke koncentrere mig så meget :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Stange
  26. august 2006 at 08:53

  Det er så dejligt, at få nyt uld til lageret og at planlægge alle de dejlige ting, der nu kan blive ud af det.
  Mon ikke du kan finde lidt i Scafe Style??

  Jeg har haft alt for lidt tid til strikkeriet i denne uge, i dag skal der tages revanche…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. august 2006 at 23:50

  Lad os håbe, at jeg kan adminstrere det Ella ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  25. august 2006 at 21:35

  Det er ultimativ hygge – en god film og nyt strikketøj! God fornøjelse Liselotte :-)

  Lækkert garn og sikke en farve – SMUK!

 • Avatar
  Reply
  Judith
  25. august 2006 at 20:21

  Sikke dog en dejlig farve. Jeg har selv samlermani når det gælder garn, og jeg har et hav af det. Det kan være jeg skal finde strikkepindende frem igen, er lige blevet færdig med et halstørklæde, men et mere kan det godt blive til. Glæder mig til at se det færdige resultat.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)