11

Et godt liv

Udenfor siler regnen ned. Alt er vådt og Oskar foretrækker indelivet, så den aftentur jeg egentlig havde planlagt, må vist skrinlægges. Det gør mig ingenting. Jeg er også i humør til stearinlys og indendørs hygge.

Lys i lygterne Det er nu jeg skal huske, at terrassen bliver smuk og indbydende med lys i alle lygter og lanterner, men det er alt for ofte, at jeg glemmer det.

Indenfor er stearinlysene tændt. Jeg har strikket , set lidt tv og om et øjeblik skal vi spise.
Maden dufter dejligt. Jeg er sulten og når jeg er mæt, vil jeg indtage sofaen med endnu en kop kaffe. Jeg vil stille nyde, at familien er samlet og at alle har det godt og er glade og tilfredse.

I morgen venter hverdagen. Jeg elsker den. Den er undervurderet. Jeg husker, at den er værdifuld, for når man mister den og alt bliver kaos, er det eneste man ønsker i virkeligheden forudsigeligheden og alt det, som ind imellem kan forekomme kedeligt. Jeg vil glædes over, at nogle af mine beskæftigelser denne aften bliver, at lægge rent tøj sammen, smøre madpakker og putte børn.

Alt for mange får ikke chancen for de sysler, som i virkeligheden vidner om et godt og trygt liv. Jeg vil huske at påskønne mit.

Du vil sikkert også kunne lide