4

Mennesker imellem

Aftenen fik overraskende indhold, da Sanne pludselig bankede på døren. Vi ser ikke for meget til hinanden. Tingene flasker sig ikke rigtigt sådan, at det er blevet nemmere at ses, efter fars død. Sanne er flyttet op nordpå, langt ud på landet og det tager ikke længere bare ti minutter at køre forbi hende, som det gjorde, da far levede, så det er blevet sjældent vi ses.

Jeg bliver så glad, når hun en sjælden gang overrasker os med et besøg, på vej hjem fra arbejde. Hun arbejder syd for Aalborg og kommer hver dag forbi – på motorvejen – men smutter altså sjældent indenfor. Det har jeg fuld forståelse for. Efter endt arbejdsdag vil de fleste af os gerne hjem.

I dag kom hun indenom og det var skønt. Vi snakker stadig nemt og ubesværet sammen, men vores liv er ikke længere filtret ind i hinanden, qua far, så jeg kan også mærke, at der bliver længere mellem fælles anliggender.

Det er en underlig fornemmelse. Hun har været en del af mit liv, siden jeg var 13 år. Nu glider hun langsomt ud af det, tror jeg. Hun har sit eget liv. Det blev tydeligt sidst vi så hinanden. Sådan skal det nok være.

Du vil sikkert også kunne lide