16

Uansvarlige forældre

Oline kan ikke leve med, at vi er så useriøse. Hun kan ikke have, at der ikke er mere styr på de forældre, hun er blevet udstyret med. Hun spørger til bryllupsbilleder og vrænger næse, når hun ser de ganske almindeligt klædte voksne, som er på dem. Hvor er brudekjolen?

Hun vil se vielsesattest og synes vi er uansvarlige, når vi siger, at vi ikke aner hvor den er. Hun mener der skal være styr på den slags og faktisk er hun overbevist om, at det har betydning.

Nej, det er ikke...

Nu mener hun så også, at jeg er en uansvarlig kvinde, som ikke elsker sin mand, fordi det viste sig, at det ikke er henholdvist forlovelses- og vielsesring jeg altid går med. Det hjalp ikke at forklare, at den ene ring er en gave fra hende og Alexander (da hun var ganske lille) og derfor noget af det kæreste jeg ejer.

Jeg tror hun mener, at der burde være bytteret på forældre, men jeg trøster mig med, at det her er ingenting. Om nogle år, er det ikke kun manglen på vielsesattest, som gør os til de mest latterlige og uansvarlige forældre på denne jord. Så er det sikkert alting… og så vil jeg minde hende om, at hun har et garderobeskab, som burde være snorlige ifølge hendes nyerhvervede normer. Mon det hjælper…

Du vil sikkert også kunne lide