10

Garnrig

Jeg er en holden kvinde. Det er jeg på mange fronter. Måske ikke i Kongens Mønt, men alle de steder, hvor det virkelig flytter noget, synes jeg egentlig, at jeg er umanerlig heldig, så jeg klager ikke det mindste. For et øjeblik siden, jublede jeg.

Jeg lukkede og slukkede for det andet halstørklæde med hønsefødder i forgårs, sent på aftenen og mangler egentlig kun, at hæfte et par løse ender. I går sad jeg lidt og kiggede på garnkurven og kunne ikke bestemme mig, for der var ikke noget jeg oplagt havde lyst til at kaste mig over.

For et øjeblik siden bankede posten på hoveddøren. Han havde en kæmpestor pakke med til mig.

Rig på garn

I pakken lå et sandt orgie af smukke garner. Vivian har sendt mig en bunke så stor, som tak for hjælpen med et nyt topbanner. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde, men der er et bredt udvalg af Opals Hundertwasser og det er usandsynligt smukt altsammen. Hun mente ikke, at den gule ville falde i god jord, men jeg er vild med lige præcis den gule. Den er flot og skal ikke ende som sokker, men et eller andet, som skal om halsen. Jeg er helt sikker.

Der er de smukkeste uldgarner, som alle tre changerer i nuancer, som er utroligt smukke. Hvad de ender som aner jeg ikke endnu, men det hele skal få ben at gå på, for fra ikke at vide hvad jeg havde lyst til, har jeg nu så meget lyst, at jeg slet ikke kan bestemme mig.

Tusinde tak, Vivian. Jeg er ganske og aldeles overvældet :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Annedorthe
  11. oktober 2006 at 08:57

  Og må jeg lige tilføje: Fed fed illustration du har lavet til Bedix garn.

  Det er lige præcis sådan en illustration der vil få mig til at tænke: Ej herinde er hyggeligt at handle …. og siden er skam bookmarked! :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. oktober 2006 at 19:31

  Jow, det ville de da, Ella ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  10. oktober 2006 at 19:28

  Sådan et par sokker ville nu være skønne at strikke Liselotte – hvis man kan ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. oktober 2006 at 19:10

  Ja, jeg er blevet helt rundtosset efter det er kommet i huset, Ella. jeg kan slet ikke tage en beslutning :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  10. oktober 2006 at 18:51

  Sikke en gave Liselotte – og Hanne skriver så smukt, det jeg også mener, så det behøver jeg ikke at gentage :-)

  Jeg er da fuldstændig vild med alle de farver :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. oktober 2006 at 17:21

  Tusinde tak for dine pæne ord, Hanne. De varmer på en oktobereftermiddag, kan du tro. Jeg sidder stille og smiler :-)

  Lone – Oline skal bestemt ikke have noget, som jeg har lavet – den lille snog ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  10. oktober 2006 at 17:17

  Hvor er du heldig Liselotte. Strikkede tørklæder ka man da ikke få for mange af. Her i huset står de unge tøsebørn også i kø for at overtage tørklæderne så snart de kommer af pindene, så mon ikke også Oline kan bruge et par stykker til vintergarderoben?

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  10. oktober 2006 at 17:07

  Uden at vil lyde frelst (og det gør jeg jo alligevel!), så har du, Liselotte, en rigdom som du ikke kan købe, nemlig din store fantasi.

  – Og det er en fantasi, der bliver brugt på den bedste måde, og er til SÅ stor en inspiration for mig og mange andre.

  Du er så heldig, at du er velformuleret, uden det det bliver kedelig læsning.
  – Selvom vi måske har set dine blomsterbilleder en million gange(!), så bliver jeg ALDRIG træt af dine smukke farvesammensætninger og forførende ord, der altid ledsager billederne :-)

  Du kan sælge sand i Sahara!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. oktober 2006 at 16:58

  Jeg kan simpelthen slet ikke bestemme mig, Anne, men den gule Hundertwasser lokker ligesom… ;-)

  Ja, det er en fantastisk gave at modtage og jeg er bare SÅ glad :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Stange
  10. oktober 2006 at 16:55

  Fy-føj da, hvor er det da lækkert med sådan en pakke :-)
  Frem med pindene, kvinde, og så strik på lidt af hvert, der er da underholdning til at par timer!

  Jeg er temmelig lun på den Hundertwasser, der ligger yderst til højre, og også den med de rødeog lilla nuancer, nej helt ærligt, det hele er s** flot :-)
  Også banneret!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)