10

Ferie forude

Det er sengetid. Jeg er halvanden sok henne og de bliver fede. Ja, de gør.

Jeg har stadig ondt. Jeg har til gengæld også udsigt til efterårsferie, når i morgen er til ende. Det er ingen dårlig horisont…

Godnat derude.

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. oktober 2006 at 11:13

  De kommer, Irene. De kommer :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  14. oktober 2006 at 03:01

  Bedler, bedler, bedler!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. oktober 2006 at 15:32

  Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Jeg er næsten smertefri, så det går den rigtige vej, men det skulle også lige passe, nu jeg har ferie – jubi! :-)

  Lone – jeg strikker med 48 masker… på pinde øhhh… 3 eller måske 3½ (tror det sidste)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  13. oktober 2006 at 11:36

  Hov, Liselotte… tror jeg har trykket send lidt for tidligt – og to gange. Vil/kan du slette den første kommentar?

 • Avatar
  Reply
  Karin
  13. oktober 2006 at 11:35

  Åh, a’ pro pos at vinde i lotto – jeg vågnede op og havde drømt at vi havde fået foræret (jeg spiller ikke, så dette var mere “realistisk” ;-) 180.000.

  Jeg blev så lettet i min drøm – vidste lige hvad pengene skulle bruges til! Det er da et helt rimeligt beløb, synes jeg. Ikke noget med millioner eller noget

  …. Der skulle også være nok til lidt strømpegarn :-)

 • Avatar
  Reply
  karen
  13. oktober 2006 at 11:33

  halvannen??! jeg er dypt imponert – du har overvunnet naturloven!! ;-) (den som omhandler sokk nr 2..) Håper du snart har det bedre – utenom nødvendige tbl. kan jeg anbefale mye søvn, kaffe (hmm de to jobber kanskje litt mot hverandre…:) – men allikevel…) – og kjærlighet! God helg til deg og dine!

 • Avatar
  Reply
  Mette H.
  13. oktober 2006 at 10:17

  Håber du snart får det bedre. Og tag nu en tablet, du må gerne sidde og strikke og slappe af selv om den hjælper. Du skulle næsten have en præmie fra Vivian med al den opmærksom hendes dejlige garn får. Det bliver simpelthen flot. Jeg er stadig fristet af den blå hundertwasser…..Men har lige brugt mange mange penge hos BC Garn.
  Det må da snart være min tur til at vinde i lotto.

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  13. oktober 2006 at 09:56

  Tænkte på dig – det er den tid på måneden… ØØØVVV – så jeg skal også bare hjem og “bænkes” i sofaen.. med mit Mermaid kit – og ellers sokkestrikning til den store guldmedalje. Har bestilt en kasse sokkegarn fra Markno – og jeg synes jeg kan mærke den er lige om hjørnet… god bedring til os begge – og god week-end

 • Avatar
  Reply
  Lone
  13. oktober 2006 at 08:18

  Hej Liselotte.
  Flot garn.
  Jeg er selv gået i gang med et par sokker. Det er første gang jeg strikker sokkker på små pinde, ellers har jeg strikket ragsokker på 4½. Nu prøver jeg med strømpegarn og pinde 3. Opskriften siger 60 masker, så det har jeg slået op; jeg synes bare de bliver ALT for vide i skaftet. Hvor mange masker strikker du over til en damesok?

 • Avatar
  Reply
  Lene KC
  13. oktober 2006 at 07:40

  Håber du er ved at være ovenpå efter en nats søvn, ha en god dag

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)