Og så skred jeg…

Jeg rendte af gårde for et øjeblik siden. Oline fik et ustyrligt raserianfald og er der noget moderen ikke håndterer særligt godt, er det den slags. Jeg har overhovedet ingen forståelse for hysterisk raseri, så jeg overlod det til faderen, at rede rødkindede og vrede tråde ud og gik i stedet udenfor i haven, for at tænde lidt lys.

Om en halv time er det ved at være mørkt, men så er jeg klar.

Lys i mørket

Indenfor tændte Alexander og jeg også lys allevegne. Vi elsker, når tiden for stearinlysene kommer og der bruges mange her på matriklen, for den slags varmer både på krop og i sjæl.

Om lidt vil vi hive tallerkener af rækken og dække bord. Måske Oline så er kommet til sig selv igen og er i stand til at deltage.

Lyset

Vi skal hyggespise af et tag-selv-bord med lidt af alt det gode, som vi godt kan lide. Godt brød, gode økologiske pølser, lækre oste og ikke mindst den hjemmelavede pesto, som /many instruerede i denne sommer.

Efter maden er der forhåbentlig plads til lidt god chokolade og en kop mokka, for sofaen kalder i aften. Natten til i dag var dejlig, men trækker tænder ud nu, kan jeg mærke og jeg kunne naturligvis anføre, at jeg er i min gode ret til en lækkerlur, efter at have reddet omkring 100 kilo god, mør muskel tidligere i dag.

Relaterede skriv

17 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. oktober 2006 at 18:06

  Jeg husker også følelsen af, at ingen forstod, men det der tøjlesløse raseri over verdens uretfærdigheder… det duer jeg altså ikke til ;-)

 • Svar
  Tina
  22. oktober 2006 at 17:59

  Ja, ja, jeg kan ikke lade være med at sidde her og smile.
  Jeg husker selv hvordan det var, ingen der forstod en og alle mente det modsatte, det var hårdt. :o)

  Meeeen, jeg har jo en dreng på 11 og han er altså ikke et hak bedre. Han kender også til det med at trykke på de rigtige knapper så man kan rive håret af sig selv.

  Fortsat god søndag!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. oktober 2006 at 15:18

  Jeg havde nu gættet det, Susling :-)

  I erkendelse af, at jeg slet ikke magter den slags og faktisk selv opfører mig temmelig barnligt, når det står på, vælger jeg altså at trække mig. Faderen finder også her meget mere forståelse for den manglende hjernekapacitet ;-)

 • Svar
  susling
  22. oktober 2006 at 14:43

  Hun er selvfølgelig Skumfidusen…..Undskyld…blev sgu helt grebet af din beretning og kom til at leve mig så meget ind i den……at jeg forudsatte nogen ting……Sorry….

 • Svar
  susling
  22. oktober 2006 at 14:41

  Far er den bedste i den slags situationer……på forunderlig vis har de mere forståelse for , at der er lukket ned for nogle hjerneceller i en periode. Jeg praktiserer det samme her……Hun kan få lov til at være hans hys-prinsesse indtil vi igen kan kommunikere…
  Sådan er det vist bare……..som Ella siger…De er under ombygning……:-/

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. oktober 2006 at 10:14

  Sikke mange haveture vi kan få på den konto, Anne og velkommen hjem :-)

 • Svar
  Anne Stange
  22. oktober 2006 at 07:29

  Klogt, måske endda klogest, det med at rende, jeg bliver alt for ofte, og ender med selv at være næsten lige så hysterisk!

  Med Sophie, der nu er 21, havde vi ingen teenage-problemer, men der er lagt i kakkelovnen med de næste 2, Laura kan blive en gyser, og Amanda ligger jo lige i slipvinden, kun et år yngre, og rigtig godt til at følge strømmen…

  Jeg må rende lidt mere ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. oktober 2006 at 00:50

  Tak Lene og i lige måde :-)

  Susan – god fornøjelse med alle “tøserne” :-)

 • Svar
  Susan
  22. oktober 2006 at 00:03

  Jeg haaber Oline er faldet ned igen.

  Jeg kender alt for godt de der raseri-anfald, det tager tid at laere at kontrollere dem, laere at taelle til 10.974.897, laere at gaa ud/vaek og koele af.

  Jeg tror du goer det helt rigtige, gaar ud/vaek naar du ikke kan haandtere det (hvad jeg godt forstaar) for ellers ville det sikkert bare blive vaerre :-)

  Uh saadan et tag selv bord elsker jeg. Vi faar altid dansk tag selv bord naar jeg lige har bagt rugbroed, med alt muligt og umuligt godt uhhhmmmm. Jeg skal vist have gang i et rugbroed igen – efter i morgen hvor vi lige faar 10 9-10 aars piger paa besoeg til foedselsdag – rigtig dansk foedselsdag, med foedselsdagsboller og lagkage. Det er helt anderledes end de er vant til og de plejer at elske det :-)

 • Svar
  Lene
  21. oktober 2006 at 22:50

  Øvelse gør mester Liselotte :-) ha en god weekend

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. oktober 2006 at 22:02

  Ja, skal sandheden frem, så er jeg ikke altid god nok til det, Ella, men jeg øver mig :-)

 • Svar
  Ella
  21. oktober 2006 at 22:00

  På det, kender man den kloge mor Liselotte ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. oktober 2006 at 21:42

  Ja, hun ligger i byggerod og moderen kan heldigvis flytte sig, når det bliver for meget ;-)

  Ja Donald, det var kummefryseren :-)

 • Svar
  Donald
  21. oktober 2006 at 20:34

  Byggerod — det er jo en rammende betegnelse! Der var nogle rare voksne mennesker, som forstod mig dengang jeg lå i byggerod.
  100 kg mør muskel? Er det den åbne kummefryser som du fik lukket du refererer til?

 • Svar
  Solveig
  21. oktober 2006 at 19:46

  Je det er en rigtig god ting. Den med at gå væk med sig selv et øjeblik….

  Her hos os hygges der også med levende lys og fut i brændeovnen. Jeg er godt nok kun mig selv, 2 hunde og 4 katte. To af drengene er i sommerhus med mormor og morfar. Den ældste venter på kæresten og manden arbejder. Men han kigger da hjem engang i mellem i løbet af aftenen.

  Hav en rigtig god aften :-)

 • Svar
  Ella
  21. oktober 2006 at 18:32

  Godt at du gik ud og lod faren om det. Husk nu, at hun ligger i byggerod ;-)

  Hav en rigtig hyggelig aften og hils :-)

 • Svar
  Sanne
  21. oktober 2006 at 18:29

  Ja..puha, de unge “piger” kan virkelig føle at “hele verden” er i mod dem!! Husker det bare ikke selv særligt godt…smil!!!

  Vinter hyggen med levende lys elsker jeg også…. lidt godt musik og vin en Lørdag aften, er hvad programmet står på her i mit hjem. Aftens mad gider vi ikke i dag, da vi har spist os mætte i pandekager :-)

  Vh Sanne

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)