11

Langtidsplanlægning

Udenfor falder regnen ubønhørligt og der er koldt. Indenfor har jeg tændt stearinlys og er så småt begyndt at tage hul på dagen. Det sker i et tempo, som er behageligt langsomt, for jeg har besluttet, at denne søndag skal nydes.

Dagen skal kun indeholde lystbetonede aktiviteter og det kunne være film med ungerne tilsat nyt strikketøj. Det kunne også være lidt brødbagning, for fryseren er ved at være tom. Det kunne være starten på julemåneden.

Hjerternes fest kaldes julen og derfor kunne en intens hjertefremstilling også være en mulighed. Jeg har altid elsket hjertet og synes egentlig, at de hører julen til, så massefremstilling er slet ikke helt utænkeligt. Inspirationen er i hvert fald fundet frem.

Hjerteinspiration

December er min yndlingsmåned. Jeg elsker at jule. Jeg er vild med at bage, lave konfekt, pynte, finde og indpakke perfekte gaver, fremstille julekort og i det hele taget hygge i familiens skød.

Sådan bliver det ikke i år. Jeg er sendt på efteruddannelse i København med kursusstart den 4. december. Jeg er først hjemme igen den 16. december, så der skal planlægges udover det sædvanlige, hvis jeg skal nå det hele. Med udsigten til samling af en stor del af familien juleaften, skal jeg vist til at overveje uddelegering af opgaverne, men det er formentlig heller intet problem at få hjælpende hænder. Det handler dybest set om, at jeg så frygteligt gerne vil selv.

Til gengæld får jeg lejlighed til at opleve København i december. Det elsker jeg! Gader og stræder skal traves tynde og der er mange mennesker, som jeg savner og glæder mig til måske at få mulighed for, at mødes med på julecafé. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget og det er altså ikke kun mig, som kan bage en julesmåkage…

Du vil sikkert også kunne lide