23

Monotoni

Strikketøj kan give ro. Monotonien gør sjælen godt og jeg finder stille ro i, at sidde og eksekvere masker. Jeg strikker. På livet løs, strikker jeg. Halstørklæder, som ingen måske nogensinde får på, men det giver ro og det har jeg hårdt brug for lige nu.

Strik og stilhed

Jeg skal lige finde ud af, at det er okay at lade sig underholde af en film eller noget tv, men det kommer vel. Te og yndlingskiks er underholdning i sig selv. Det er godt nok.

Ind imellem ventilerer jeg lunger, giver medicin og rigelig væske. Jeg tørrer feberhed pande, svinger gryderne og tager mig af dem, som også er trætte og brugte herhjemme. Jeg kan sagtens. Jeg er ikke brugt op, men jeg er nået til smertegrænsen. Der, hvor jeg har hårdt brug for fokus, så jeg kan jonglere og administrere de kræfter, som er til rådighed, så jeg netop ikke ender i et bundløst hul. Jeg tror på, at jeg er foran.

Solen skinner. Jeg kan stadig grine, så jeg får ondt i maven. Jeg får omsorg fra dem jeg holder af. Jeg ryster ikke mere. Jeg tror på det her.

Du vil sikkert også kunne lide