6

Aftentrav

Adam om aftenen

Amsterdam når der bliver mørkt, var lige noget for Oline, som elskede at trave byen tynd, når solen var gået ned. Kanalerne genspejlede alle lysene så utroligt smukt og det julepynt, som var allevegne, skinnede flot og gjorde byen ekstra festlig.

Ind imellem kunne hun godt synes, at der var vel mange skumle typer på alle hushjørnerne, men så var det godt, at have mor og far lige ved hånden og hun ville alligevel ikke glippe Red Light District, så vi gik troligt igennem (i yderkanten, på de “pæne” steder), så hun også fik den oplevelse med.

Aftenåbent

Det føltes næsten, som havde byen døgnåbent og vi nød vores aftenture gennem den, når vi skulle på jagt efter lidt at spise. Undervejs kunne vi jo mageligt falde ind i en butik eller to, eller vi kunne gå op forbi vores lokale marked, hvor boderne holdt åbent til langt ud på aftenen.

Lokalt marked

Oline fandt små skatte ved boderne og fik købt nogle julegaver, så hun syntes det var herligt at være på det lokale marked og når maverne var fyldte og benene ved at være trætte, valgte vi at trave hjemad gennem de nattemørke gader.

Boghandlen

Når vi i nattemørket fik øje på den oplyste og hyggelige boghandel, vidste vi, at vi var lige ved at være hjemme. Den lå på hjørnet af Recht Boomsloot, så der var kun et enkelt sving og 27 skridt tilbage, inden vi kunne smide benene op og slappe af. Det var ingen af os utilfredse med.

Du vil sikkert også kunne lide