11

Hyggeligt selskab

Jeg har haft Danmarks sødeste rensdyr på visit i dag. Den havde taget Sigurds bamse med. Normalt er den inde i fjernsynet, men nissen har i nat syntes, at den skulle hjem og bo hos Clara, hvilket hun ikke forsømte én eneste lejlighed til, at fortælle os allesammen.

Danmarks sødeste rensdyr

Det var dejligt at se hende og hendes forældre. Vi manglede storesøster, men der er jo børnefødselsdage at passe, selv op til jul og vi klarede snildt at fylde tiden ud. Også uden hende.

Der er blevet spist æbleskiver, marengs, slik og kager og der er drukket igennem, når det kommer til likør- og glöggfronten, så nu er vi egentlig sådan en smule lækkersøvnige og Kenneth har da også taget konsekvensen og ligger inde foran tv’et. Jeg kan ikke finde ro til det samme, men alligevel er energien ikke helt i top, for så var jeg gået i gang med disse skønne vanteguirlander:

Vanteguirlande

Foto: Liesl Gibson

Liesl fra Disdressed har syet de skønneste vanteguirlander, som med sikkerhed ville kunne pynte herhjemme og materialerne har jeg liggende, instruktionen findes lige her, men energien er der altså ikke og det ender vist med en aften på sofaen, uden andet end underholdning i form af en film. Den slags er heller ikke så tosset.

Du vil sikkert også kunne lide