Godmorgen verden

Udenfor i morgenlyset, for at lade Oskar snuse til samtlige buske, hække, træer og andet hundeinteressant. Bagefter indenfor, for at lade kaffens glæde finde vej gennem kroppen.

Godmorgen Danmark

Lyset er fantastisk sådan en januarmorgen. Jeg elsker det, men denne morgen var jeg kuldskær og kunne godt undvære, men det holdt ikke længere end til gårdspladsen. Så var det i virkeligheden skønt.

Nu er der de sidste forberedelser, inden jeg skal til optagelser af nogle af de sidste filmsekvenser. Så er en af mine anderledes tolkeopgaver er færdig. Omstændighederne trak huller i vores planlægning, så projektet er en anelse forsinket, men jeg vil gøre mit bedste for, at det snart kan afsluttes. Jeg glæder mig til gensynet med mine to samarbejdspartnere. De er godt og rart selskab og vi er gode til at grine.

Bagefter venter endnu en dejlig opgave, så at tage hul på arbejdsdagen er ikke svært denne morgen, hvor lyset langsomt bryder frem. Jeg skal kun have forklaret kroppen, at en anelse kulde ikke er nogen undskyldning.

Ha’ en dejlig dag derude :-)

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Svar
  Nadia
  16. januar 2007 at 15:11

  Skønt morgen billede, sådan en udsigt ville jeg gerne vågne op til .. hverdag *G*
  Øh hov, det får jeg måske snart muligheden for.. (tygger på tanken)..

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. januar 2007 at 13:42

  Jeg er i fine hænder, som bærer stærkt, så det er og fortsætter med at være en dejlig dag :-)

 • Svar
  Ella
  16. januar 2007 at 13:37

  Jeg ved, at du er i gode hænder i dag, Liselotte og det er jeg glad for at vide :-)

 • Svar
  Lizelotte
  16. januar 2007 at 10:20

  Jeg fik mig også pakket godt ind for at cykle på arbejde – med det resultat at jeg KOGTE halvvejs, og måtte åbne vinduet for at dampe af, da jeg nåede herned… suk … det er ikke nemt at finde den rette temperatur :-)

  Hav en god dag med dine dejlige opgaver!

 • Svar
  Anja
  16. januar 2007 at 09:39

  Læste lige baglæns – godt at se du fik bagt dit brød:)

 • Svar
  Laila
  16. januar 2007 at 09:25

  Godmorgen Liselotte…

  Jeg prøvede også at overbevise min krop om, at det ikke er så koldt, på cykleturen til skole og børnehave! Vil bare lige sige, at det ikke lykkedes!

  Lyder godt med afsluttet opgave og ny spændende på vej!

 • Svar
  Karin
  16. januar 2007 at 09:20

  Jeg har også skuttet mig her til morgen – fundet mig tilpas, kommet ind og fået varmen igen, og nu begynder det hele forfra! Jeg er på vej ud, og vil efterleve dit eksempel: forklare min krop at kulde ikke er nogen undskyldning, eller videre endnu – at det slet ikke er så koldt som den tror!

  God dag!

 • Svar
  Krebsinden
  16. januar 2007 at 08:57

  Tak og i ligemåde Liselotte, jeg håber, du vil få dig en rigtig dejlig dag med nogen gode oplevelser!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. januar 2007 at 08:43

  Det er det allerbedste :-)

 • Svar
  Lene
  16. januar 2007 at 08:42

  i lige måde Liselotte. Dejligt med gode oplevelser forude.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)