6

Valmueinspireret

Mens jeg ventede på Kenneth, som var i gang med en intens oprydningsseance inde i stuen, kriblede det pludselig i fingrene for at omsætte valmuen fra tidligere til et strikmønster, som siden måske kunne udmønte sig i et par vanter.

Valmueinspireret

Færdig valmueJeg gik i gang med krum hals og nåede da også at få færdiggjort hele valmuemønstret, mens manchetter og afslutning på vanterne kom til at vente, for pludselig var han klar og så var det afsted ind til centrum, for at bytte de sidste julegaver. Ja, du hørte rigtigt, de sidste julegaver.

Vi rider ikke samme dag, som vi sadler, så der var lige et par stykker, som skulle byttes. Pengene kunne vi ikke få retur, så det tog sin tid, at beslutte hvad de skulle omsættes til.

Vi endte med et par dejlige, ildfaste, råhvide fade fra Le Creuset. Dem skal vi nok blive glade for, men vi manglede dem ærlig talt ikke. Til gengæld mangler jeg vel i grunden heller ikke et par valmuevanter…

Fantastisk redskab lige her, når man skal mønstre ;-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Slagt en hellig ko… » Jeg er så klar!
  24. februar 2007 at 20:34

  […] af mine yndlingsblomster og mønsterstrik tager tid. Det sidste har jeg nok af for øjeblikket, så mønstret jeg lavede forleden og idéen fra Ege gjorde, at jeg i en fart (hosst – det tog lang tid) lavede et mønster på en […]

 • Avatar
  Reply
  Karin
  27. januar 2007 at 11:16

  Jeg ved godt at det ikke er nogen maskine, som sådan, men tænkte om det var med til at omregne mål eller sådan noget?! Aner intet om strikkeopskrifter, men kan huske fra min mors at de er på ternet papir – så dér faldt tiøren, tak for det!

  Glæder mig til at se det færdige eksemplar :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. januar 2007 at 10:14

  Jeg HAR faktisk en strikkemaskine, men den magter kun 2 farver af gangen, for tanken har skam allerede strejfet mig ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ege
  27. januar 2007 at 10:06

  Wrauuuuuuuuuu for et flot mønstre …..havde man bare en af de nyere strikke maskiner som kan tage de større mønstre ……….Så wroooooooooom skulle der kunne spyttes valmuer ud i metermål ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. januar 2007 at 09:51

  Det er ikke en maskine, Karin, men bare et sted, som nemt og bekvemt spytter papir ud i lige de tern du måtte ønske :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  26. januar 2007 at 22:01

  Kan ikke regne ud hvordan det fungerer med den mønster-maskine du har linket til, men jeg er imponeret! At det kan lade sig gøre, og at du går på med krum hals og producerer dit eget design! Du er en ener, Liselotte!

  De vanter er jeg sikker på bliver skønne; lidt sommer midt i vinterkulden!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)